I KAD GUBI, ON POBEĐUJE! Zna se ko je NAJBOLJI teniser planete - ATP listu niko ne može da PREVARI!

Autor:

Sport

25.04.2022

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogled sa vrha...

I KAD GUBI, ON POBEĐUJE! Zna se ko je NAJBOLJI teniser planete - ATP listu niko ne može da PREVARI!

Foto: Starsport

Novak Đoković

I pored činjenice da je poražen u finalu Serbian opena, najbolji teniser sveta, Novak Đoković, na najnovijoj ATP listi povećaće svoju prednost u odnosu na aktuelnog drugog tenisera sveta Danila Medvedeva.

Novak će u odnosu na prošlonedeljnu listu imati 60 bodova više, dok je Medvedev ostao bez 150 bodova.

Promena nije bilo ni kada su u pitanju pozicije tri, četiri i pet. Aleksandar Zverev je i dalje trećeplasirani, ali je svoju prednost u odnosu na Rafaela Nadala povećao, s obzirom da je Španac izgubio čak 500 bodova. Petoplasirani Grk, Stefanos Cicipas, "lakši" je za 250 bodova.

Republika

Foto: printscreen/live ATP rankings

Najnovija ATP lista

 

Jedina promena kada je reš o TOP 10 tenisera sveta dogodila se na pozicijama od 9. do 11. mesta. Fantastični osamnaestogodišnji Španac Karlos Alkaraz trijumfom u Barseloni stigao je do devete pozicije na ATP listi, čime je potisnuo Kanađanina Feliksa Ožera-Alijasima i Kamerona Norija iz Velike Britanije.

Kada je reč o ostalim srpskim teniserima, Miomir Kecmanović je i dalje 38. igrač na svetu sa 1.211 poena, sledi Filip Krajinović koji je deset stepenika niže, Laslo Đere je 54. dok se na listi od 100 najboljih tenisera sveta nalazi još Dušan Lajović na 78. mestu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading