SUZE LUKE DONČIĆA: Gober ZAKUCAO Dalas, Irving i Durent NEMOĆNI pred ZAHUKTALIM Bostonom - Minesoti DRAMA sa Memfisom! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.04.2022

06:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbudljivo veče na parketima širom SAD.

SUZE LUKE DONČIĆA: Gober ZAKUCAO Dalas, Irving i Durent NEMOĆNI pred ZAHUKTALIM Bostonom - Minesoti DRAMA sa Memfisom! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Luka Dončić tokom meča sa Jutom

Košarkaši Jute savladali su Dalas rezultatom 100:99, čime su izjednačili na 2:2 u seriji prve runde NBA plej-ofa. Trijumf Džezu doneo je Rudi Gober zakucavanjem na 11 sekundi pre kraja, nakon čega je Dinvidi promašio šut za tri poena, vredan brejka Meveriksa.

Francuz je, na taj način, pokvario povratak na parket Slovenca Luke Dončića koji je meč okončao sa dabl-dabl učinkom od 30 poena i deset skokova. U pobedničkom sastavu prednjačio je Klarkson, koji je sa klupe dao 25 koševa, a pratio ga je Mičel sa 23.

Košarkaši Minesote takođe su stigli do izjednačenja u seriji dramatičnim slavljem nad Memfisom (119:118), na krilima sjajnog Taunsa koji je zabeležio monstruozan dabl-dabl sa 33 poena i 14 uhvaćenih lopti. 

Boston je upisao i treću pobedu nad Bruklinom, ovoga puta rezultatom 109:103. Fenomenalno izdanje prikazao je Tejtum (39 poena), solidan je bio i Džabari Braun sa 23, dok se kod Netsa, koji su na ivici eliminacije, istakao Brus Braun sa 26 koševa. Durent i Irving nisu imali svoje veče, a oba superstara susret su okončala sa po 16 postignutih poena.

Doigravanje u najkvalitetnijoj ligi na svetu nastavlja se već od 19 časova, kada će Čikago ugostiti Milvoki, dok će od 21:30 Nikola Jokić pokušati da "slomije metlu" Karijevom Golden Stejtu koji vodi sa 3:0 u seriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading