JAVILO IM SE EVO ŠTA SU SVE PREDVIDELI NA MARAKANI! Vidovnjaci u Zvezdi - OD BARIJA DO OHIJA!

Autor:

Sport

09.05.2022

04:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno!

JAVILO IM SE EVO ŠTA SU SVE PREDVIDELI NA MARAKANI! Vidovnjaci u Zvezdi - OD BARIJA DO OHIJA!

Foto: Starsport

Frka na utakmici Crvena zvezda - TSC

Ohi daje gol Radničkom, najavio je trener Crvene zvezde pred duel s Nišlijama na Marakani u 35. kolu Superlige. Norvežanin je nadmašio njegovu prognozu i s dva pogotka doprineo pobedi od 4:1.

Ovo je samo poslednje od ispunjenih predskaznanja koja su se javila treneru i čelnicima crveno-belih, od puta do evrotitule u Kupu šampiona 1991. do danas. Dekiju se, recimo, pre nekoliko meseci javilo i da će u osmini finala Lige Evrope igrati protiv Rendžersa, što su znali njegovi bliski saradnici, a šira javnost saznala je nakon što su kuglice odredile da će morati put Škotske.

- Rekao sam pre žreba da će biti Zvezda - Rendžers. Čim su izvukli Rendžers i odmah Zvezdu, rekao sam "završio sam posao, mogu sad da idem" - otkrio je Stanković.

Republika

Foto: Starsport

Ohi Omožiuanfo

Srpski telegraf podseća i na druga proročanstva koja su došla iz usta Dekijevog aduta u napadu Milana Pavkova, njegovog prethodnika na klupi Vladana Milojevića, ali i legendi kluba iz Ljutice Bogdana Dragana Džajića, Vladimira Petrovića Pižona i Ljupka Petrovića.

Pižon: Pavkov će srušiti Liverpul

- Duge lopte moraju da budu pametne, da ugroze. Vidim da će Pavkov igrati i njemu treba davati duge lopte. Mislim da je sad u takvoj formi da, kako šutne, lopta ulazi u gol - rekla je legenda Crvene zvezde Vladimir Petrović Pižon pred duel crveno-belih i Liverpula u grupnoj fazi Lige šampiona. Visoki napadač je tog 6. novembra 2018. na Marakani "crvenima" dao dva gola, prvi glavom, a drugi udarcem iz daljine. Interesantno, i Milan je predosetio da će biti strelac.

- Razmišljam mnogo o Ligi šampiona, maštam kako dajem gol velikanu Liverpulu - rekao je svojevremeno Pavkov.

Miloje prizvao Suduvu

Crvena zvezda trebalo je da igra u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona 2018. protiv letonskog Spartaksa, a trener Vladan Milojević je predvideo da će ih žreb, pre izvlačenja kuglica, posle odvesti na boljeg iz duela između kiparskog APOEL i Suduve, što je na kraju i bila ekipa iz Litvanije.

- Otkako sam ugledao taj par na ekranu, imao sam osećaj da ćemo njih izvući. To sam i rekao ljudima okolo - otkrio je Miloje.

Ljupko pred Grashopers: Idemo u finale!

Džaja: Želimo Bajern, pobeđujemo u Minhenu

Pre meča protiv Grashopersa rekao sam Draganu Džajiću da ćemo, ako ih prođemo, igrati u finalu, otkrio je Ljupko Petrović predskazanje koje mu se javilo tokom puta do titule prvaka Evrope 1991. Crveno-beli su sa Švajcarcima igrali 1:1 kod kuće, dok su u gostima slavili sa 4:1 i prošli u osminu finala, u kojoj ih je čekao Rendžers. On je imao predskazanje i pred finale - Sačekaćemo mi i penale i postati prvaci Evrope.

Republika

Foto: Starsport

Dragan Džajić

Međutim, i sam Džaja je imao proročanstvo te godine koje se ispunilo, a o kojem je Ljupko govorio.

- Kad je Džajić pre žreba rekao da "želimo Bajern", a posle žreba "pobeđujemo u Minhenu", nisam znao šta da mislim - rekao je svojevremeno Petrović za klupski sajt.

Kao što znamo, Zvezda je slavila u Minhenu sa 2:1, a posle 2:2 u Beogradu otišla je u Bari, gde je posle penala protiv Olimpika iz Marselja stigla na krov Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading