ČISTKA NA MARAKANI: Stanković tera MILIONSKE promašaje!

Autor:

Sport

21.04.2022

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Letnji prelazni rok doneće velike promene u redovima crveno-belih.

ČISTKA NA MARAKANI: Stanković tera MILIONSKE promašaje!

Foto: Starsport

Dejan Stanković i Loi Dioni

Fudbaleri Crvene zvezde ove sezone zabeležili su velike uspehe, pošto su stigli do osmine finala Lige Evrope, a bore se i za osvajanje duple krune u srpskom fudbalu. Ipak, nije svaki igrač podjednako doprineo tome, a petorica će na leto završiti epizodu u crveno-belom dresu.

Republika

Foto: Starsport

 

Krenimo redom, Loi Dioni je ove sezone odigrao 17 utakmica, postigao tri gola uz tri asistencije, ali ovog proleća nije kročio na teren i on je prvi na listi za odstrel trenera Dejana Stankovića. Podsetimo, "bik" je na pozajmici iz Anžea i predstoji mu povratak u Francusku.

Republika

Foto: Starsport

 

Sledeći je Aksel Bakajoko, dete Intera koji je ove sezone bio samo 119 minuta na terenu, a kao i Dioni nije bio na terenu ovog proleća. Krilni napadač sklonjen je nakon što je odbio odlazak na pozajmicu u Novi Pazar.

Republika

Foto: Starsport

 

Dejan Stanković imao je veliko poverenje u Filipa Falka, ali je Italijan ovog proleća na terenu proveo 86 minuta, a odigrao je 25 utakmica, uz 1101 minut i postigao je gol uz četiri asistencije.

Republika

Foto: Starsport

 

Tu je i Rišairo Živković, samo 68 minuta na terenu ovog proleća, ukupno i tačno 500 za celu sezonu. Ni statistika mu nije baš sjajna - 14 utakmica i jedan gol uz asisistenciju.

Republika

Foto: Starsport

 

Za kraj Marko Gobeljić. Desni bek od dolaska Kristijana Pićinija najviše vremena provodi van protokola, a samo osam minuta ovog proleća najbolji su dokaz da se na njega više ozbiljno računa.

Kraljevčanin je odigrao 1309 minuta, odnosno 20 utakmica i na leto će kao slobodan igrač otići sa Marakane, a prema saznanjima Republika.rs, pročitajte OVDE gde će se preseliti iskusni defanzivac.

Republika

Foto: Starsport

 

MINUTI “PETORICE OTPISANIH” OVOG PROLEĆA

Loi Dioni – 0

Aksel Bakajoko – 0

Marko Gobeljić – 8

Rišairo Živković – 68

Filipo Falko – 86

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading