NA POMOLU JE VRUĆE LETO: Večiti rivali spremaju paklene timove za Evropu, od imena navijačima zastaje dah!

Autor:

Sport

07.04.2022

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelna sezona u Super ligi Srbije nije ni blizu kraja, ali beogradski Večiti rivali već se pripremaju za letnju transfer pijacu.

NA POMOLU JE VRUĆE LETO: Večiti rivali spremaju paklene timove za Evropu, od imena navijačima zastaje dah!

Foto: Starsport

Bez obzira da li će narednog leta učestvovati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ili Ligu konferencija, rukovodstva Crvene zvezde i Partizana, već prave planove za predstojeći prelazni rok.

Kao i svakog leta, mnogi fudbaleri će se vezivati za crveno i crno-beli deo Topčiderskog brda, a interesantno je pogledati ko su fudbaleri kojima u narednim mesecima ističu ugovori, a za koje su navedeni klubovi već isticali interesovanje, ili su nekada bili članovi Veččitih rivala.

Kada je reč o Crvenoj zvezdi, svakako prva i najveća želja je reprezentativac Mihailo Ristić. On je član kluba iz Ljutice Bogdana bio u periodu od 2013. do 2017. godine kada se preselio u ruski Krasnodar. Trenutno je član francuskog Monpeljea, a rukovodstvo kluba je odlučilo da ne produži ugovor sa srpskim reprezentativcem.

Republika

Foto: Starsport

Mihailo Ristić dok je nosio dres Crvene zvezde

 

Još jedan nekadašnji član crveno-belih mogao bi da se vrati na stadion "Rajko Mitić". U pitanju je Uroš Spajić, član generacije `93. i koji je nakon Crvene zvezde nastupao za Tuluz, Anderleht, Krasnodar, Fejenord i Kasimpašu.

Takođe, kao potencijalna pojačanja ekipe trenera Dejana Stankovića pominju se i Danijel Aleksić i Filip Đuričić, ali se njihova imena vezuju za crveno-bele iz godine u godinu.

Što se tiče ekipe Partizana, kao moguće pojačanje u ovom momentu figurira Marko Šćepović, On je trenutno član kiparse Omonije za koju je na 36 mečeva postigao 13 pogodaka i ne bi bilo čudo da upravo u njemu trener Aleksandar Stanojević vidi potencijalno veliko pojačanje pred Evro kupove.

Republika

Foto: Starsport

Marko Šćepović potencijalno pojačanje crno-belih

 

Među pojačanjima nalazi se i ime golmana Živka Živkovića koji se od 2016. godine nalazi u Grčkoj gde je pre solunskog PAOK-a čuvao mrežu Ksantija.

U opciji nerealnija pojačanja svakako spadaju Miralem Sulejmani i Adem Ljajić, dvojac koji se takođe neretko pominju kao potencijalna pojačanja crno-belih.

Svakako, predstojeće leto kada su transferi u pitanju biće prilično burno kada je Topčidersko brdo u pitanju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (3)

Loading
dragan

07.04.2022 20:04

auu... pucaju od pojacanja igraci 30+ koji nista specijalno nisu uradili u svojoj karijeri ako su to ta pojacanja bolje da ostave ekipe ovakve kakve jesu... po naslovu sam mislio da su opcije neki kvalitetni igraci kad ono kante... jadni ste novinari sa ovakvim naslovima... smecari

Bobo

28.04.2022 16:35

Ovi sto se najavljuju nisu pojacanja,dozivece sudbinu Jojica i ostalih iz gerijatrijskih centara!Znaci opet nista od titule!?

Filip

24.05.2022 06:51

Opet nesposobna uprava kupuje vreme ! Dokle bre foteljasi ,amateri