Vaso Psiho ide u ZATVOR zbog PRETNJI Jovani Jeremić? Voditeljka nakon JEZIVIH reči MMA borca odgovorila: CRNOGORAC KOJI U HRVATSKOJ MENE OČAJNO MRZI!

Autor: Aleksandra IVANOVIĆ

Zabava

08.04.2022

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaso Bakočević Psihopata Jovanu Jeremić je okarakterisao kao "jadnu i iritantnu", pa šokirao opisima da bi je iznabadao u kavezu.

Vaso Psiho ide u ZATVOR zbog PRETNJI Jovani Jeremić? Voditeljka nakon JEZIVIH reči MMA borca odgovorila: CRNOGORAC KOJI U HRVATSKOJ MENE OČAJNO MRZI!

Foto: Instagram.com

Crnogorski MMA borac Vaso Bakočević, poznat pod nadimkom Psihopata, gostovao je u hrvatskom podkastu "Inkubator" i zaprepastio javnost tvrdnjom da bi iznabadao voditeljku Pinka Jovanu Jeremić jer smatra da je iritantna, a zbog pretnji bi mogao da završi iza rešetaka.

Republika

Foto: youtube

Vaso Bakočević pretio Jovani Jeremić

Naime, Vaso je odgovarao na pitanja voditelja Marka Petraka, a jedno od njih bilo je i koju bi osobu iz javnog života u Srbiji najradije iznabadao. Samo pitanje o nasilju nad poznatim Srbima izazvalo je brojne polemike i osude na društvenim mrežama, a odgovor MMA borca u kojem je zadovoljno pričao da bi prebio našu voditeljku, pa to i demonstrirao mašući pesnicama kroz vazduh, razbesneo je javnost. Na bolesno pitanje hrvatskog voditelja Psihopata se zadovoljno smešio.


- Koga bih iznabadao, dobro pitanje. Jovanu Jeremić - rekao je Vaso Psiho, pa demonstrirao da bi joj smrskao glavu, a Hrvat je likovao što se bokser nameračio na jednu nejaku ženu od pedesetak kila:
Republika

Foto: Instagram.com/vaso_psycho

Vaso Bakočević o Jovani Jeremić


- Ovo će biti dobar klip, od milion pregleda! Zašto je ona takav fenomen? Znam ko je ona, ali ne znam zašto je tako specifična!

- Jako je iritantna, jako. Verovatno privlači publiku, pa je drže. Toliko te nervira da ti moraš pogledati klip. U nekom univerzumu, ja i ona, i to ne u krevetu, već u kavezu! Brate, jadna, smiri se, de ćeš.... Je*e svima majku... Morate ovo pustiti s naslovom nekim "Iznabado bih Jovanu Jeremić" - smejao se Vaso.
Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Jovana Jeremić odgovorila MMA borcu

Nakon ovih skandaloznih pretnji za Republiku se oglasila i Jovana Jeremić, pa potez Bakočevića ocenila kao kukavički i sramotan, te rekla da je takvima mesto u zatvoru.

- Dođi, junačino! Čekam te. Ja tvoje siledžijske metode ne poznajem, ali ću te verbalno nokautirati u tri sekunde. Crnogorac koji u Hrvatskoj očajno mrzi Jovanu Jeremić. Hej, sram te bilo! Ja imam mnogo prijatelja i u Crnoj Gori i u Hrvatskoj, sram te bilo - pričala je voditeljka u dahu, pa dodala:

Republika

Foto: ATA Images

Jovana Jeremić o pretnjama Bakočevića


- Kakav si ti MMA borac, gde ti je kodeks časti da braniš slabijeg od sebe, a posebno ženu? Kome ćeš ti posle ove izjave biti suprug, brat i drug? Slabiću! Ovo je poziv na fizički napad na ženu od 52 kilograma, zar je takvima mesto na slobodi. Srećom, umem da se branim! Tek planiram da iritiram takve mišićave slabiće!

Stupili smo u kontakt s advokatom Svetozarom Vujačićem, koji tvrdi da bi nadležni u Hrvatskoj trebalo da reaguju zbog materijala koji je emitovan na njihovom podkastu, te da, ako Jovana odluči da tuži Vasu, ima prava na to.

- Ukoliko Jovana odluči da ga tuži, tužba se podnosi u Beogradu, to je mesto njenog stanovanja. Pitanje je da li je taj MMA borac ranije osuđivan ili nije. Ako je već osuđivan, veće su šanse da završi iza rešetaka. Mada, teško da će se to rešiti jer je potrebno da neko umre da bi u Hrvatskoj reagovali na pravi način! Moj savet joj je da digne ruke od toga jer tužba može samo da ga rasplamsa - ističe advokat Svetozar Vujačić za Republiku.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade R

08.04.2022 04:52

Baš je psiho!