Marija Mikić otkrila IME BEBE, pa priznala sve o STRAHOVIMA koje ima! Pevačica progovorila o odnosu sa SINOM svog verenika: PODVIKNEM NA NJEGA I URODI PLODOM! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.04.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Mikić priznala je sve o odnosu sa sinom svog verenika, pa otkrila ime bebe.

Marija Mikić otkrila IME BEBE, pa priznala sve o STRAHOVIMA koje ima! Pevačica progovorila o odnosu sa SINOM svog verenika: PODVIKNEM NA NJEGA I URODI PLODOM! (VIDEO)

Foto: Republika

Pevačica Marija Mikić u osmom mesecu je trudnoće, a sa svojim verenikom Jovanom dobiće devojčicu. Mi smo je sreli na jednom prestoničkom događaju, a ona nam je tom prilikom otkrila kako se oseća, koliko je spremna na sve ono što je čeka, ali nam je otkrila i da ima pojedine strahove.

- Tu smo, dobri smo, porasli smo, sad ću još malo u osmi mesec. Samo sam se odjednom probudila deblja nego što jesam, spava mi se, ali normalne stvari, bitno da je sve u redu. Izabrali smo ime, zvaće se Đurđa - počinje Marija, pa otkriva da li ima određene strahove:

Republika

Foto: Republika

Marija Mikić o trudnoći

- Sanjam nekad neke ružne snove, ali kao realne strahove ne. Imala sam u početku velike strahove, ali verujem ljudima koji mi vode trudnoću, tako da su ti strahovi nestali.

S obzirom na to da njen partner Jovan ima sina iz prvog braka, Marija otkriva u kakvom je odnosu sa njim, kao i kako je on reagovao na činjenicu da će dobiti sestru.

- Ja sa Jocinim sinom iz prvog braka imam super odnos, on je dečak drugačije je, mi smo skroz drugari, ali kada podviknem ja stvarno nekad sebe ne prepoznam, ali to uradi plodom. Mislim da neću biti stroga, već realna i racionalna, ali koliko budemo mogli da budemo drugari bićemo.. - iskrena je pevačica koja je dodala i da Jovanov sin nije presrećan zbog činjenice da će dobiti sestru:

Republika

Foto: Republika

Marija Mikić o sinu svog verenika

- Jako je ljut što nije dečak i što neće imati sa kime da igra Sony.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading