Sanja Kužet progovorila o PROSTITUCIJI: Evo kako je voditeljka reaguje na ŠOKANTNE PRIČE o DRUGIM LJUDIMA

Autor: Ognjen Bogdanović

Zabava

07.04.2022

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Kužet je rekla i koliko je dugo u Grand produkciji

Sanja Kužet progovorila o PROSTITUCIJI: Evo kako je voditeljka reaguje na ŠOKANTNE PRIČE o DRUGIM LJUDIMA

Foto: Republika.rs

sasds

Sanja Kužet, voditeljka šou-programa "Zvezde Granda", pojavila se na jednom prestoničkom događaju i prokomentarisala aktuelne teme, među kojima je i elitna prostitucija.

- Nemojte molim vas, nisam do sada pričala o drugim ljudima. Živim u ovom gradu, pratim šta se dešava, ali nemojte me pitati o tome, ne želim da se dovodim u vezu sa drugim ljudima. Nadam se da imate razumevanja - rekla je voditeljka za Republika.rs.

Foto: e-stock agency

Sanja Kužet TV lice

Nije želela mnogo da govori o ratu Jovane Jeremić sa MMA borcem iz Crne Gore, Vasom Bakočevićem.

Foto: ATA Images

Jovana Jeremić voditeljka ima sukob sa MMA borcem

- Ne podržavam nasilje, to svakako, nemam lično neprijatna iskustva, lepo spavam i imam čist obraz. Nepotrebno mi je da govorim o sebi, ali ono što javnost vidi dovoljno je da vidi ko sami šta sam. Ne dovodite me u situaciju da se sa 39 godina predstavljam ko sam i šta sam. Nemam neprijatna iskustva apsolutno, ne visim da društvenim mrežama i nemam komunikaciju sa tim ljudima, a ono što javno stoji na društvenim mrežama i što ja vidim, to je 99 odsto pozitivno - istakla je voditeljka. 

Sanja je govorila o ugovoru sa Grand produkcijom.

Foto: Republika.rs

Sanja Kužet govori o svojim počecima

Ja sam u Grandu zaposlena, kada sam sa TV Pink prešla pre 9 godina, svoje papire sam prenela. Grand je moja kuća, za sada se ništa ne menja, kad se bude promenilo ja ću reći, lepe stvari ne treba kriti - kazala je Kužet.

Šta je još Sanja rekla o udvaranju muškaraca preko društvenih mreža, kao i o odnosu sa članovima žirija Zvezde Granda, pogledajte u videu sa početka teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading