ŠOK NA MARAKANI: Bogati Rusi uzimaju ZVEZDINU dugogodišnju uzdanicu!

Autor:

Sport

21.04.2022

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je završio sa crveno-belima!

ŠOK NA MARAKANI: Bogati Rusi uzimaju ZVEZDINU dugogodišnju uzdanicu!

Foto: Starsport

Aleksandar Katai i Marko Gobeljić

Letnji prelazni rok se bliži, a velike promene očekuju se i na Marakani. Fudbaleri Crvene zvezde grabe ka odbrani duple krune, ali od jula u Ljutice Bogdana više ništa neće biti isto. 

Prema informacijama portala Republika.rs, dugogodišnja uzdanica učesnika osmine finala Lige Evrope, Marko Gobeljić na leto se seli u Rusiju! Iskusni desni bek dobio je poziv Miodraga Grofa Božovića, nekadašnjeg trenera beogradskog velikana koji trenutno sedi na klupi Arsenala iz Tule.

Republika

Foto: Starsport

 

Kako naš portal dalje saznaje, ceo posao je bliži realizaciji pošto Kraljevčaninu ističe ugovor 31. juna, a sportski sektor Crvene zvezde više veruje u Kristijana Pićinija i Milana Gajića kojem će ponuditi novu saradnju.

Podsetimo, Marko Gobeljić je na Marakanu došao na leto 2017. godine i do sada je odigrao 146 utakmica i postigao devet golova, a osvojio je četiri šampionske titule u Srbiji zaredom, kao i nacionalni kup, kada je proslavljena i dugo čekana dupla kruna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading