VERICA RAKOČEVIĆ SILOVANA: Čovek koji je nad njom izvršio MONSTRUOZNI ZLOČIN IMA PORODICU, slučaj nakon kog je JAVNOST ZANEMELA!

Autor:

Zabava

21.04.2022

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verica Rakočević je svojevremeno potresla javnost priznanjem o silovanju!

VERICA RAKOČEVIĆ SILOVANA: Čovek koji je nad njom izvršio MONSTRUOZNI ZLOČIN IMA PORODICU, slučaj nakon kog je JAVNOST ZANEMELA!

Foto: Youtube printscreen

Verica Rakočević potresla je javnost svojevremeno priznanjem da je kao devojka bila silovana, a onda da je godinama nakon toga saznala i da taj čovek koji je naspastvovao ima porodicu ali da ga nikada nije tužila.

- Ružno iskustvo doživela sam sa 18 godina. Silovao me je poznanik. Bilo je trenutaka kada sam sebi prebacivala to što sam uopšte došla u situaciju da mi se dogodi tako nešto. Ali nikada to nisam doživela, niti to osećam kao svoju sramotu. To je sramota silovatelja. Silovanje bih okarakterisala kao želju za poniženjem. To nije seksualna želja, već želja za dominacijom i poniženjem. Može neko da se oblači kako god hoće i da vas erotski izaziva koliko hoće, ali vam to ne daje za pravo da ga silujete - ispričala je tada Verica, prenosi Espreso.

Kreatorka je otkrila da nikada nije prijavila osobu koja ju je silovala, jer nije imala želju za svetom.

Republika

Foto: prtintskrin kurir tv

Verica Rakočević

 

- Nikada ga nisam tužila, nisam imala želju za osvetom, iako mislim da je to greška. Danas ne osuđujem ni sebe ni tu osobu. Taj užasan događaj me je na neki način ojačao, pre svega jer sam dosta razgovarala s pravim ljudima u pravo vreme. Iz svega toga pokušala sam da maksimalno izvučem pouke, onoliko koliko to može iz jednog takvog iskustva. Kroz život sam uvek koračala podignute glave, čak i posle toga - otkrila je ona.

Verica je priznala da je zbog tog iskustva dugo imala strah od muškaraca i da se sa tom traumom borila tako što se uvek trudila da ona bude dominantna.

- Krizu poverenja prema muškarcima prevazilazila sam snagom dominacije nad njima. Onog trenutka kada sam se ostvarila u poslu, sve je to nestalo. Inače, roditelji su jedini kojima to nikad nisam rekla. Imala sam utisak da sam to umela bolje da prevaziđem od onoga kako bi oni to prevazišli - ispričala je svojevremeno ona.

 

Republika

Foto: instagram.com

Verica Rakočević

 

Verica prvi put je svojevremeno priznala da zna gde danas živi muškarac koji je nju napastvovao.

- Znam da čovek koji je nada mnom izvršio zločin ima porodicu, znam mu ime, prezime, ali ne bih ga tužila sada. Ako to nisam uradila kada je trebalo i kada se desilo, šta sad hoću? Koji bi bio razlog da ja to sada uradim? Završila sam defektologiju i polagala sam neurologiju sa četvrte godine medicine i posmatram sa te strane. To je jako teška trauma. Ja sam samo jednom pričala na ovu temu, i to pre mnogo godina u emisiji gde je gostovala devojka od 16 godina koju su silovala tri drugara. Nisam išla da pričam da se to meni desilo niti ko je on, već da sam prošla kroz slično, da život ide dalje, da ona pronađe snagu na mom primeru. Imam poverenje u organe koji se bave ovim slučajem i verujem da će doneti pravičnu odluku, ali zamislite kako se osećaju Lekina deca, Nina, njeni roditelji. Tek kada se nešto potvrdi, to treba najstrože kazniti - zaključila je Verica Rakočević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading