TUGA DO NEBA! Porodica Ristović NEUTEŠNA, SKRHANI BOLOM se oprostili od POKOJNOG VIDOJA: POTRESNA ČITULJA kida DUŠU na komade, NEIZMERNA BOL ZA SINOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.05.2022

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica se oprostila od pokojnog Vidoja Ristovića!

TUGA DO NEBA! Porodica Ristović NEUTEŠNA, SKRHANI BOLOM se oprostili od POKOJNOG VIDOJA:  POTRESNA ČITULJA kida DUŠU na komade, NEIZMERNA BOL ZA SINOM! (FOTO)

Foto: instagram.com/vidojeristovic

Danas su u dnevnoj štampi osvanule potresne čitulje posvećene pokojnom Vidoju Ristoviću, jedna od najupečatljivijih je od njegove porodice, neutešni, skrhani bolom oprostili su se od oca, supruga i sina koji je preminuo u subotu ponoć na stolu za masažu.

Njihove reči rasplakale su čitavu Srbiju, tuga do neba.

Republika

Foto: Politika printscreen

Čitulja posvećena pokojnom Vidoju Ristoviću od porodice

- Neizmerna bol i tuga, za našim preminulim sinom u 43. godini. Obaveštavamo rođake i prijatelje da će se opelo održati 12. maja na Novom groblju u 14.30 časova. Ožalošćena porodica Ristović: Otac Vitor, majka Marija, supruga Nikolina, čerke Matea i Una Sofija- glasila je čitulja od porodice.

BONUS VIDEO.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cialis

11.05.2022 08:57

Dokle o njemu. Pišite malo o masažerki.

Odgovori 12 1