Nakon RASKIDA sa Stanijom, Marko napravio ŠOK POTEZ: Marković izazvao DRAMU zbog jednog KOMENTARA! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.06.2022

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Marković nakon raskida jednim potezom šokirao sve!

Nakon RASKIDA sa Stanijom, Marko napravio ŠOK POTEZ: Marković izazvao DRAMU zbog jednog KOMENTARA! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Stanija i Marko

Po povratku u Srbiju, starleta Stanija Dobrojević za portal Republika.rs otkrila je da je stavila tačku na vezu sa manekenom Markom Markovićem, nakon čega se pojavila na jednom beogradskom događaju i otkrila sve detalje. 

- Daljina je uradila svoje i to je jedino. Od početka veze sam ja želela da on ide sa mnom u Ameriku, moji odlasci su bili sve češći i duži i jednostavno daljina odradi svoje. U početku kada si zaljubljen to sve drži svoje, kasnije... - kaže Stanija i dodaje:

Republika

Foto: Republika.rs

Stanija Dobrojević o raskidu

 

- Mislim da ne postoji šansa za pomirenje. Već par meseci mi nismo zajedno, ja sam upoznala dosta naših momaka, kvalitetnih, ali se nisam upuštala ni u šta.

Iako se do sada nikada nije oglašavao, Marković je jednim gestom izazvao lavinu komentara. Naime, na Instagram profilu Marko je objavio fotografiju sa jedne revije, koja je napravila nekolicinu reakcija, ne samo zbog njegovog izgleda, već i zbog komentara, koji je usledio samo dan nakon što je Dobrojevićeva otkrila za Republika.rs da su raskinuli. 

- Laganin korakom - napisao je Marković, pa su mnogi pomislili da je u pitanju skrivena poruka za Staniju i celokupno situaciju.

 

 

Podsetimo, Stanija i Marko su već jednom raskinuli, pa su nakon nekoliko nedelja još jednom dali šansu za vezu. Međutim, Stanija je potom otputovala za Ameriku, nakon čega kada se vratila, otkrila za naš portal da je došlo do pucanja. Spekuliše se koji je pravi razlog njihovog raskida, a Stanija tvrdi da je za sada to daljina napravila svoje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
MladenBg

07.06.2022 07:05

Ocvala starleta...