GOTOVO: Oprostio se od Real Madrida!

Autor:

Sport

01.06.2022

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo vreme za rastanak.

GOTOVO: Oprostio se od Real Madrida!

Foto: Tanjug/AP


Fudbaler Reala i velški reprezentativac Geret Bejl saopštio je da definitivno napušta madridski klub.

Bejl ima ugovor sa Realom do kraja juna, a danas se na društvenim mrežama oprostio od šampiona Evrope.


- Neverovatno iskustvo, koje nikada neću da zaboravim. Želim da se zahvalim svim saigračima, trenerima, stručnom štabu i ostalom osoblju na velikoj podršci. Ovde sam došao pre devet godina i ispunio želju da igram za Real. Hteo sam da nosim savršeni beli dres i Realov grb na svojim grudima, da igram na stadionu "Santjago Bernabeu", da osvajam trofeje, pre svega Ligu šampiona - naveo je Bejl.
Republika

Foto: Tanjug/AP

Geret Bejl

- Kada se osvrnem iza sebe, vidim da se san ostvario. I više od toga. Biti deo Reala, deo istorije kluba, osvojiti sve ove trofeje je nešto što nikada neću da zaboravim. Želim da se zahvalim predsedniku Florentinu Perezu, Hoseu Anhelu Sančesu i čitavom Upravnom odboru, koji su mi omogućili da igram za Real. Zajedno smo ispisali istoriju kluba, ali i fudbala. Bila mi je čast. Hvala - napisao je velški reprezentativac u oproštajnoj poruci.


Bejl je u Real stigao 2013. godine iz Totenhema za 101 milion evra, a sezonu 2020/2021. proveo je na pozajmici u londonskom klubu.

Sa madridskim klubom je tri puta bio šampion Španije, a pet puta prvak Evrope.

Velšanin je ove sezone odigrao samo sedam utakmica u svim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading