Saša Popović saznao ko mu je OPLJAČKAO VILU, organizovana BANDA mu odnela MILIONE iz sefa: Policija otkrila o kome se radi! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.06.2022

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno ko je opljačkao luksuznu vilu Saše Popovića!

Saša Popović saznao ko mu je OPLJAČKAO VILU, organizovana BANDA mu odnela MILIONE iz sefa: Policija otkrila o kome se radi! (FOTO)

Foto: ATA images, Grand televiziaj youtube.com printscreen

Saša Popović

Vlasnik Grand produkcije Saša Popović nedavno je opljačkan, a sada je otkriven detalj, odnosno informacija o tome ko je navodno počinio ovaj zakonski prestup. Naime, kako se spekuliše, ovu sramnu razbojničku akciju priredio je Sašin kolega, koji mu od ranije već duguje veliku svotu novca, kako se priča, u pitanju je cifra veća od milion evra.

Republika

Foto: ATA Images

Saša Popović i Suzana Jovanović

 

Kako prenose mediji, Sašin kolega, počinitelj ovog zlodela je organizovao vrhunske profesionalne koji su tokom ulaska u luksuznu gilu i obijanja sefa nisu ostavili nijedan otisak ili neki drugi trag, kojim bi moglo da se utvrdi sve. Ovo je pretpostavka policijskih inspektora koji su radili na istrazi pljačke u Popovićevoj vili na Bežanijskoj kosi.

Republika

Foto: ATA Images

Saša Popović Grand

 

Inače, iz Sašine luksuzne vile odnet je sef u kom su se nalazi važni dokumenti, a pored toga i skupoceni satovi, koji imaju vrednost oko 100. 000 evra, što je i sam Popović potvrdio. Ono što su svi pomislili oko vrednih papira, jeste da su to zapravo dokumenti na kojima stoji potpis počinioca da Saši duguje veliku svotu para. Saša Popović je, inače, poznat po tome da često pozajmljuje velike pare ljudima sa estrade, ali i iz politike i biznisa.

- Saša je pozajmljivao pare mnogim prijateljima i poznanicima, ali nisu mu svi vraćali novac na vreme. Zbog toga policija sumnja da iza svega stoji osoba koja mu duguje veću svotu novca - priča za jedan srpski medij izvor iz policije.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Saša Popović

 

- Krađa koja se dogodila u Sašinoj vili je delo profesionalnih pljačkaša i to je očigledno. Njegova kuća je jedna od najbolje obezbeđenih na Bežaniji, sa rampom i obezbeđenjem koje je čuva, a tu su i sigurnosne kamere. Međutim, lopov nije ostavio ni jedan jedini trag i otisak po kom bi policija mogla da ga pronađe. Pljačkaši su čak znali i tačan raspored kamera i ugao pod kojim one snimaju, tako da nijedan snimak nije od koristi u istrazi - priča izvor iz policije, prenosi Espreso. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading