DŽONI DEP ponovo sa KEJT MOS! Bivša ljubav ZABORAVA nema, manekenka mu PRUŽILA podršku na suđenju, a sad su nastavili U BEKSTEJDŽU! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.06.2022

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džoniju Depu pružila podršku Kejt Mos!

DŽONI DEP ponovo sa KEJT MOS! Bivša ljubav ZABORAVA nema, manekenka  mu PRUŽILA podršku na suđenju, a sad su nastavili U BEKSTEJDŽU! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Džoni Dep koji je trenutno u procesu sa Amber Hard koja ga je optužila za stravično nasilje u porodici, te je slučaj glumca i njegove bivše supruge jedna od glavnih tema širom zemaljske kugle jer se suđenje prati  širom sveta, a javnost svakodnevno komentariše dešavanja iz sudnice, jer se suđenje prenosi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kejt Mos

 

Depu to očigledno ne smeta da može da se zabavlja i dalje, te je uhvaćen u bekstejdžu sa bivšom devojkom Kejt Mos, nakon svog nastupa sa Džefom Bekom u Rojal Albert Holu.

Kejt Mos (48) je svedočila pre par dana na suđenju za klevetu protiv Amber Hard, odbacivši tvrdnje da ju je Dep ikada napao za vreme njihove četvorogodišnje veze devedesetih, te mu je i sinoć ponovo pokazala podršku, pokazavši da su i dalje u sjajnim odnosima uputivši se u prestižni londonski Rojal Albert Hol, a pridružila joj se tom prilikom i Šeron Ozborn, koja je stigla na after parti nakon završetka koncerta.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading