OBJAVLJENA LISTA NARKOTIKA KOJE JE DEP MIKSOVAO TOKOM BRAKA SA AMBER: Svi su ZAPANJENI STRAVIČNIM ISHODOM, KOKTEL droga mu uticao na PAMĆENJE, koristio UŠI da bi se setio tekstova!

Autor:

Zabava

24.05.2022

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džoni Dep je korstio koktel droga koji mu je uticao na pamćenje, sve objavljeno!

OBJAVLJENA LISTA NARKOTIKA KOJE JE DEP MIKSOVAO TOKOM BRAKA SA AMBER: Svi su ZAPANJENI STRAVIČNIM ISHODOM,  KOKTEL droga mu uticao na PAMĆENJE, koristio UŠI da bi se setio tekstova!

Foto: Tanjug/AP

Džoni Dep našao se u epicentru skandala kada ga je supruga Amber Herd optužila za stravično nasilje u porodici, a suđenje poznatog bračnog para trenutno je jedno  od glavnih tema širom zemaljske kugle, a sad je psihijatar i otkrio koje sve opijate i narkotike je koristio i miksovao, a koji su mu uticali na pamćenje tekstova.

Psihijatar je otkrio opsežnu listu lekova koje je Džoni Dep konzumirao tokom braka sa Amber Herd dok je iznosio dokaze na suđenju za klevetu u iznosu od 100 miliona dolara.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Amber Hard

 

Izlažeći svedočenje u Okružnom sudu Ferfaksa, dr Dejvid R Špigl, koga je Hearov tim pozvao da svedoči, zaprepastio je izjavom je da je glumac (58) uzimao kokain, MDMA, marihuanu, LSD, opijate, alkohol i druge - često u isto vreme, piše Mirror.

Psihijatar je tvrdio da je prekomerna upotreba droge uticala na Džonijevo pamćenje i da je morao da koristi deo ušiju kada je glumio da bi se setio svojih tekstova.

 

 

 

Podsetimo, Kortni Lav, poznata pevačica otkrila je da joj je slavni glumac pomogao u najtežem periodu života, kad je bila navučena na heroin.

- Pružio mi je prvu pomoć nakon što sam se predozirala ispred kluba Viper Room u Kaliforniji. Bila sam navučena na heroin. To se dogodilo 1995. godine. Socijalna služba je pomagala mojoj ćerki Fransis da prebrodi taj period. Džoni joj je povodom toga napisao pismo na četiri stranice i pokušao da je uteši. To je uradio na njen 13. rođendan. On i ja se tada nismo dobro poznavali - priča pevačica koja ističe da razume i Depovu bivšu suprugu, Amber.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading