EVO ZAŠTO JE BARBARA BOBAK BILA SA LAZIĆEM: Konačno otkriveni DUGO SKRIVANI detalji o PEVAČICI, OVO JE NAVELO NA VEZU sa Darkom!

Autor:

Zabava

28.05.2022

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barbara Bobak otkrila detalje o sebi koje je malo ko znao.

EVO ZAŠTO JE BARBARA BOBAK BILA SA LAZIĆEM: Konačno otkriveni DUGO SKRIVANI detalji o PEVAČICI, OVO JE NAVELO NA VEZU sa Darkom!

Foto: ST/N.MANDIĆ, D.KADIĆ

Barabara Bobak, Darko Lazić

Barbara Bobak nedavno je raskinula vezu sa Darkom Lazićem za koju su svi do skoro mislili da je skladna.

Barbara  je sada progovorila o svom emotivnom životu, te je otkrila da je jako čudna kao osoba i da je to razlog zašto je uvek tražila čudne muškarce, pa i zbog čega samim tim završila sa Darkom u vezi.

- Oduvek sam imala taj stav da svi ljudi oko mene imaju dovoljno svojih problema, zašto bih ja bilo koga zamarala svojim problemima i prvi put sada sam se osetila da ipak nisam sama na svetu i to mi je jako pomoglo, imam gomilu prijatelja i porodicu koji su me čupali iz tih nekih loših emocija i dali su mi snagu da nastavim i dođem sebi - rekla je Bobakova i dodala:

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Barbara Bobak

 

- Ja sam jedna emotivna osoba koja će da dođe kući i preplače celu noć, jer mi se sve skupilo, a nekad sam u fazonu da ću da postrojim pet likova u vrstu koji su dva sa dva - kaže ona.

Bobakova je nedavno otkrila i razlog raskida s Darkom, a ne krije i da je njen emotivni život oduvek bio komplikovan i da je njen izbor muškaraca specifičan.

- Kroz život sam imala jako čudne veze, uvek sam tražila čudne muškarce, jer sam ja prvenstveno jako čudna osoba i ja ne mogu da budem sa nekim kako ja i moji prijatelji to nazivamo ko je 'civil', u smislu da je čovek koji ima neki redovan posao, što bi se u sociologiji rekla standardna biografija, školovao se, zaposlio, skućio, kod mene je sve nekako bilo zbrda-zdola, jer sam ja takva na svoju ruku - priznala je pevačica za GrandOnline.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading