LOŠE VESTI O ZDRAVSTVENOM STANJU SU JE TOTALNO DOTUKLE: Mina Kostić o BORBI koja se završila KAKO nije ni SLUTILA!

Autor:

Zabava

11.05.2022

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mini Kostić su svojevremeno doktori rekli da je jalova, te da ne može da ima dete, ali onda je ona uz molitve zatrudnela, totalno neočekivano, nije ni slutila da nisu bili u pravu.

LOŠE VESTI O ZDRAVSTVENOM STANJU SU JE TOTALNO DOTUKLE: Mina Kostić o BORBI koja se završila KAKO nije ni SLUTILA!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Mina Kostić

Pevačica Mina Kostić svojevremeno je bila u braku sa pevačem Igorem X, ali bol koju krije od svih jeste da su joj uspostavili pogrešnu dijagnozu te da je mislila da je jalova, a onda se iznenada dogodila Anastasija.

– Njemu sam rekla da ne mogu da rodim, jer su mi rekli da sam jalova. A onda se desilo čudo. Svakog dana sam se molila Bogu ujutru i uveče i eto, rodila se devojčica. Dete nam raste, u kontaktu smo i najbitnije je da ona ima ljubav sa obe strane. Shvatila sam kako treba da radim i tako se i ponašam – objasnila je Mina, koja nije do kraja izgubila nadu u ljubav muškarca, ali za nju je, pored deteta, najvažnija ljubav prema Bogu.

– Shvatila sam da je oko mene sve ljubav. Pravu sreću sam spoznala tek kada sam srce predala Bogu, od tada sam presrećna i ništa mi više nije potrebno – kaže Mina, a prenosi Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading