SMRADOVI VAM UZIMAJU PARE, SRAMOTA DA IH BUDE: Ivan Marinković udario na ESTRADU, na meti mu mnoge PEVAČICE i VODITELJKE! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.05.2022

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković nije mogao da se otrgne od besa, te je svoj stav o plasiranju nameštenih dojava izneo na Instagram profilu!

SMRADOVI VAM UZIMAJU PARE, SRAMOTA DA IH BUDE: Ivan Marinković udario na ESTRADU, na meti mu mnoge PEVAČICE i VODITELJKE! (FOTO)

Foto: printscreen/TvHappy

Bivši rijaliti igrač Ivan Marinković na Instagram profilu napravio je veliku dramu zbog mnogih poznatih ličnosti, koji se, kako on tvrdi bave malverzacijama. Naime, Marinković je na Instagram profilu udario na sve estradne umetnike koji promovišu pojedine profile za tačne dojave utakmica i na taj način se obogate. 

Republika

Foto: ATA Images

Ivan Marinković

 

Teorija Ivana Marinkovića jeste da su sve to malverzacije i muljačine, kojima se danas bave pevačice, pevači, voditelji, voditeljke, ali ostali sa ovog estradnog neba. 

- Da li je moguće ljudi da se primate na ove smradove koji vam uzimaju pare za lažne dojave? A ove poznati ličnosti koje imaju mnogo pratilaca, tek sramota da bude što iste reklamiraju, i tako vas navlače! J*b'o bi im ja mater! - napisao je Ivan Marinković.

Republika

Foto: Instagram.com

Ivan Marinković Instagram

 

 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading