Zavirite u sobu Zorice i Kemiša, iza OVIH vrata se krije VELIKA TAJNA: Otkrivena pevačicina dugo skrivana ISTINA, ne možete ni naslutiti o čemu se radi! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.05.2022

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Brunclik otvorila je vrata svoje spavaće sobe!

Zavirite u sobu Zorice i Kemiša, iza OVIH vrata se krije VELIKA TAJNA: Otkrivena pevačicina dugo skrivana ISTINA, ne možete ni naslutiti o čemu se radi! (FOTO)

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Pevačica Zorica Brunclik i njen suprug, poznati harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš važe za jedan od najskladnijih parova sa domaće javne scene, što govori u prilog tome da do sada nikada o njima nije isplivao nijedan gorući skandal tokom braka. Gostujući u emisiji „Na večeri kod” oni su otvorili vrata svog raskošnog doma, a jedna posebna prostorija svima je zapala za oko.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Zorica Brunclik Instagram

 

Naime, iza vrata najvažnije sobe u čitavoj vili kriju se Zoričine nagrade, ploče i umetnička dostignuća. Soba koja za Zoricu ima najveći značaj čuva uramljene ploče najtiražnije pevačice na ovim prostorima, a Brunclikova neretko evocira uspomene iz svoje karijere, baš u toj samo svojoj prostoriji.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Zorica Brunclik spavaća soba

 

U ovoj prostoriji bi bila karijera Zorice Brunclik od 47 godina, kao i Miroljuba Aranđelovića Kemiša kao autora. Ovde se nalaze sve moje nagrade. Najdraži mi je opanak „Poselo na Kalemegdanu“. Kada dobiješ taj opanak, to znači da ti je te godine pesma bila najslušanija. Dobila sam to priznanje za pesmu „Ja znam“. Oboje smo dobili priznanja da smo nacionalni umetnici Srbije – rekla je ponosno Zorica Brunclik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading