"Lakše je da RAŠIRI NOGE i ZARADI PARE" Pevačica progovorila o Dušici Grabović, otkrila sve o AFERI u kojoj je bila GLAVNA OSUMNJIČENA! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.05.2022

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušicu Grabović saterala je u ćošak njena koleginica!

"Lakše je da RAŠIRI NOGE i ZARADI PARE" Pevačica progovorila o Dušici Grabović, otkrila sve o AFERI u kojoj je bila GLAVNA OSUMNJIČENA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Rijaliti zvezda i pevačica Saška Karan prokomentarisala je i dala svoj sud o tome da se pojedine javne ličnosti bave najstarijim zanatom - prostitucijom. Među njima se našla i u epicentru pevačica i Saškina koleginica Dušica Grabović, o kojoj Karanova nije imala lepo mišljenje. 

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Saška Karan

 

- Eto, priča se i za tu Dušicu. E sad, ne ulazim u to jel se bavi prostitucijom ili ne. Ako joj je lakše da širi noge i tako zaradi pare, njena roba, njen dućan što kaže narod. To je sigurno lakše nego da se radi u pekari ili cvećari - rekla je Saška za Alo.

Republika

Foto: Instagram.com, Pixabay. com

Dušica Grabović prostitucija

 

- Ove godine sam proglašena za madam, znači napredovala sam i nisam više prostitutka kako su me optuživali pre dve godine. Katalog o kojem pričaju je moj, to su fotografije na kojima poziram u raznim fazama svog života, kada sam bila deblja i mršavija. Istina je da sam na njima polugola jer, hvala bogu, imam šta da pokažem. I druge bi se slikale tako da imaju šta da pokažu - ispričala je Dušica nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading