GVARDIOLA OČAJAN: Mančester siti leži U PRAŠINI!

Autor:

Sport

06.05.2022

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema objašnjenje za poraz u polufinalu Lige šampiona.

GVARDIOLA OČAJAN: Mančester siti leži U PRAŠINI!

Foto: Tanjug/AP

Pep Gvardiola

Mančester siti je na šokantan način ispao iz polufinala Lige šampiona nakon poraza od Real Madrida. Mnogi su zbog toga kritikovali trenera "Građana", Pepa Gvardiolu koji je tek 2011. godine poslednji put osvojio najelitnije evropsko takmičenje.

- Da smo osvojili Ligu šampiona, svi bi rekli da je to zbog novca koji smo potrošili, a ne plod teškog rada koji ulažemo. Igrači toga trenutno nisu svesni, ali ispadanje je u tom smislu za nas poklon. Voleo bih da igram finale i da osvojim Ligu šampiona, ali za to moramo da budemo bolji nego što smo bili u Madridu - izjavio je Gvardiola na konferenciji pred utakmicu sa Njukaslom u Premijer ligi.

 

 

Bizarno, ključnog igrača, Kevina de Brujnea, zamenio je u 72. minutu. Gvardiola se pozvao na taktiku.

Na pitanje šta je rekao svojim igračima nakon poraza, odgovorio je.

- Ništa im nisam rekao. Nikakve reči ne mogu u tom trenutku da pomognu da se osećaju bolje. Treba samo vremena i dobrog sna, usmerenosti na sledeće ciljeve. U subotu ćemo da budemo zajedno, razgovaraćemo o tome ko smo kao ekipa i šta smo uradili u polufinalu. Zbog tih trenutaka sam ponosan što sam ovde - dodao je.

Real Madrid se u finalu sastaje sa ekipom Liverpula, 25. maja od 21:00 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading