FUDBAL SA DRUGE PLANETE: Sedam pogodaka, mnoštvo šansi i niko na kraju nije zadovoljan! Putnika na Sent Deni će odlučiti revanš u Madridu!

Autor:

Sport

26.04.2022

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Etihad" je večeras centar fudbalskog sveta. Mančester siti i Real Madrid sastaju se u prvom meču polufinala Lige šampiona.

FUDBAL SA DRUGE PLANETE: Sedam pogodaka, mnoštvo šansi i niko na kraju nije zadovoljan! Putnika na Sent Deni će odlučiti revanš u Madridu!

Foto: Tanjug/AP

Mančester siti - Real Madrid

4:3 (2:1)

/De Brujne 2`, Žezus 11`, Foden 53`, Bernardo Silva 74` - Benzema 33`, 82`, Vinisijus 55`/

- Drugo poluvreme:

Kraj utakmice.

Igraće se još tri minuta.

88. minut: Nova izmena u Realu. Asensio menja Vinisijusa.

85. minut: Milimetri su nedostajali da Građani i peti put stignu do pogotka.

83. minut: Žezus je napustio igru, a u nebesko plavom dresu na terenu se pojavio Sterling.

82. minut: GOOOOOL: 4:3 - Karim Benzema postiže pogodak sa bele tačke. Neverovatni Francuz "Panjenkom" u polufinalu Lige šampiona trese mrežu.

80. minut: Jedanaesterac za Real. Laport je igrao rukom u svom šesnaestercu.

79. minut: Luka Modrić izlazi iz igre. Sebaljos je na terenu.

78. minut: Pokušao je i Luka Modrić sa ivice šesnaesterca, ali promene rezultata nema.

76. minut: Nova sjajna prilika za domaćina, ali udarac Mareza završava pored gola.

74. minut: GOOOOOL: 4:2 - Bernardo Silva trese mrežu. Fantastično se snašao. Svi su oečkivali da će sudija Kovač svirati prekršaj nad Zevčenkom, ali je on pustio prednost i Kurtoa po četvrti put vadi loptu iz mreže.

 

 

70. minut: Karlo Anćeloti vrši prvu izmenu na susretu, Rodrigo napušta igru. Njega menja Kamavinga.

68. minut: Neverovatna odbrana Kurtoe. Zinčenko je uposlio Laportu, ali je Belgijanac ovoga puta sprečio radost Građana.

62. minut: Real je preuzeo terensku inicijativu. Hoće li iz takve igre stići i izjednačenje?

55. minut: GOOOOOL: 3:2 - Vinisijus vraća Real u život. Strašan prodor Vinisijusa po levom krilu. Imao je snage i za završni udarac i trese se mreža Sitija.

 

 

53. minut: GOOOOOL: 3:1 - Foden glavom trese mrežu Reala. Fernandinjo je prošao po desnom krilu, uputio fantastičan centaršut i spasa nije bilo. Domaćin ponovo ima dva gola prednosti.

 

 

50. minut: Novi opasni napad Mančester sitija, ali opasnosti ovoga puta nije bilo po glomana Kurtou.

48. minut: Neverovatna prilika za Siti. Militao je lako ispao iz igre, a Marez se stuštio ka golu Reala, uputio je udarac, a stativa je sprečila već viđeni pogodak.

Počelo je drugo poluvreme.

- Prvo poluvreme:

 

 

Kraj prvog poluvremena.

41. minut: Pokušao je Marez iz slobodnog udarca iskosa sa desne strane, ali je Kurtoa na mestu.

36. minut: Prinudna izmena u Mančester sitiju. Stons napušta igru, a na teren će Fernandinjo.

35. minut: Sjajan šut Rodriga, ali Ederson sprečava izjednačenje

33. minut: GOOOOL: 2:1 - Karim Benzema. Centaršut Mendija i strelac kakav je Benzema ne propušta ovakvu priliku.

 

 

31. minut: Atomski fudbal na Etihadu. Pokušao je i Zinčenko, ali i njegov udarac završava pore gola.

30. minut: Konačno prava prilika i na drugoj strani. Odličan centaršut Benzeme, najviši u skoku je bio Alaba, ali lopta odlazi pored gola.

29. minut: Kakav kontra napad domaćina. U samo nekoliko dodavanja Siti je stigao u sjajnu gol šansu, ali je udarac Fodena završio pored desne stative Kurtoe. Lako je mogao domaćin da stigne do trećeg gola.

26. minut: Sjajna prilika za Siti. Marez je pokušao udarcem iskosa sa desne strane, ali je lopta pogodila spoljni deo mreže. Čini se da je izraelski reprezentativac u ovoj situaciji bio sebičan.

25. minut: Fudbaleri Reala su preuzeli terensku inicijativu, ali priliku da ugorze gol Edersona nema. Utisak je da su domaćini ipak konkretniji.

18. minut: Prvi ozbiljniji napad Reala. Kombinacija Benzeme i Žuniora, ali lopta odlazi u korner.

16. minut: Umalo da Mančester siti stigne i do trećeg pogotka. Imali su gosti mnogo sreće da se mreža Kurtoe ne zatrese i treći put.

11. minut: GOOOOOL: 2:0 - Ovoga puta De Brujne je centrirao po zemlji u šesnaesterac Reala, a tamo se najbolje snašao Žezus. Kraljevski klub je na kolenima.

 

 

6. minut: Prva gužva u šesnaestercu domaćina, ali opasnosti po gol Sitija nije bilo.

2. minut: GOOOOOL: 1:0 - Srtrelac je Kevin De Brujne. Marez je probio sa desnog krila, usledio je fantastičan centaršut i Kurtoa je nemoćan.

 

 

Utakmica počinje.

 

 

- Startne postave i glavni sudija:

Mančester siti: Ederson, Stons, Ruben Dijaž /kap./, Laporte, Zinčenko, Rodri, De Brujne, Bernardo Silva, Marez, Foden, Žezus. Trener: Pep Gvardiola

 

 

Real Madrid: Kurtoa, Karvahal, Militao, Alaba, Mendi, Kros, Valverde, Modrić, Rodrigo, Vinisijus, Benzema /kap./. Trener: Karlo Anćeloti

 

Glavni sudija: Ištvan Kovač (Rumunija)

- Uvod:

Dve ekipe su u izuztnoj formi i spravo se smatra ovaj susret finalom pre finala. Kada je reč o nacionalnim šampionatima, Mančester siti će do poslednjeg kola u engleskoj Premijer ligi voditi bitku oko šampionskog pehara, dok je sa druge strane madridski Real suštinski pitanje osvajača titule rešio.

 

 

U prethodnoj rundi elitnog evropskog fudbalskog takmičenja, "Građani" su nakon velike borbe eliminisali drugi madridski klub, Atletiko rezultatima 1:0, 0:0, dok je Real nakon velike drame u revanšu i odigranih produžetaka savladao londonski Čelzi (3:1, 2:3).

Jedino je jasno da će ljubitelji fudbala moći da uživaju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading