Zlata Petrović progovorila o LAŽNOM PROFILU SVOG SINA, pa istakla: Nemam nijednu društvenu mrežu, pet naloga mi neko otvorio!

Autor: Vladan Mišić

Zabava

26.04.2022

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlata Petrović za Republika.rs govorila je o lažnom nalogu njenog sina koji je napravio haos, te podvukla da je društvene mreže ne zanimaju.

Zlata Petrović progovorila o LAŽNOM PROFILU SVOG SINA, pa istakla: Nemam nijednu društvenu mrežu, pet naloga mi neko otvorio!

Foto: ATA Images

Sin pevačice Zlate Petrović, Jovan Pejić, šokirao je javnost kada je preko svog Instagrama objavio da se jedna osoba predstavlja kao on i da širi razne dezinformacije o njegovom i životu njegove majke.

Foto: printscreen/instagram.com/pejic_jovan

Objava Jovana Pejića

Stupili smo u kontakt sa Zlatom i Jovanom, koji su nam ljubazno objasnili o čemu se radi.

- Jovan je javno objavio ono što mi već znamo, on nam kaže kad čuje poruke koje taj neko šalje predstavljajući se kao on. Govorim mu: "To su društvene mreže, ne obraćaj pažnju i zdravo" - rekla nam je Zlata, a Jovan se nadovezao:

Foto: printscreen/instagram.com/pejic_jovan

Jovan Pejić, Zlatin sin

- Hoću da ljudi znaju, ne želim da neko ima loše mišljenje o meni na osnovu poruka koje ja nisam napisao. Možda neka devojčica dobije te poruke, pa pomisli da sam stvarno ja, a u stvari nisam.

Zlata je potom otkrila da nema nijednu društvenu mrežu, kao i da ranije nije imala probleme tog tipa.

Foto: ATA Images

Zlata Petrović govori o društvenim mrežama

- U naše vreme te društvene mreže nisu postojale, sve je bilo drugačije. Nemam nijednu društvenu mrežu, pet profila mi neko otvorio, ali necu da se bakcem tim stvarima - izričita je Zlata za Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading