Zlatin sin ZLOUPOTREBLJEN, na UDARU nepoznate osobe! Piše da je BOLESTAN i da mu majka ima RAK, Jovan se HITNO OGLASIO! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.04.2022

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan Pejić našao se na udaru nepoznate osobe, koja zloupotrebljava njegovo ime i prezime.

Zlatin sin ZLOUPOTREBLJEN, na UDARU nepoznate osobe! Piše da je BOLESTAN i da mu majka ima RAK, Jovan se HITNO OGLASIO! (FOTO)

Foto: ST/D.KADIĆ

Jovan Pejić i Zlata Petrović

Jovan Pejić, sin pevačice Zlate Petrović i voditeljka Zorana Pejića Peje, objavio je na svom Instagram profilu da se nepoznata osoba predstavlja kao on na društvenoj mreži Fejsbuk.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/pejic_jovan

Jovan Pejić

Naime, on je objavio poruku koju je dobio od prijatelja koji ga obaveštava da se neko lažno predstavlja u njegovo ime i uznemirava druge ljude sa pričom da je bolestan, kao i da ima problema sa majkom i ocem.

- Sedam godina me konstantno zove i uznemirava osoba koja se predstavlja u tvoje ime i prezime. Žali se na tvog oca i majku. Žalio mi se nekoliko puta kako je imao operacije i kako je bolestan. Pominjao je tvoju majku kako boluje od raka. Pominjao je i nekog Šijana i nekog drugog Vasketa - napisala je Jovanova poznanica i dodala:

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/pejic_jovan

Jovan Pejić Instagram

- Verovatno je sve te priče pratio u novinama, vaša pojavljivanja i ostalo. i očigledno je ljubomoran na tvoj život. Uznemiravao je čak i moju majku i burazera.

Jovan je napisao da niko ne veruje profilu koji se predstavlja kao on.

- Ljudi, dobijam već stoti put poruku da se neko predstavlja u moje ime. Ne koristim Fejsbuk i ne nasedajte na budalaštine.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading