Sve je NAPUSTIO zbog ''Zvezda Granda'', trpeo je uvrede da je BUDALA, razveo se, a sada je otkrio da je Saša Popović za SVE KRIV!

Autor:

Zabava

26.04.2022

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Braća Kazić otkrili detalje takmičenja i privatnog života.

Sve je NAPUSTIO zbog ''Zvezda Granda'', trpeo je uvrede da je BUDALA, razveo se, a sada je otkrio da je Saša Popović za SVE KRIV!

Foto: ATA Images

Saša Popović

Dimitrije i Aleksandar Kazić, poznatiji kao braća Kazić, obeležili su prošli sezonu ''Zvezda Granda'' kada im je mentor bio Saša Popović koji je prepoznao potencijal u njima i koji je svaki njihov nastup osmišljavao, što se ispostavilo kao dobar potez, jer su na svakoga ostavili utisak.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/zvezdegranda

Braća Kazić

Ono što retko ko zna jeste da je Aleksandar završio Višu poslovnu školu, dok je Dimitrije policajac.

- Nema onog ko nije propevao u policiji - našalio se on na društvenim mrežama, a za Grand je otkrio zašto je napustio svoj poziv.

 

 

- Radio sam u policiji od 2009. do 2012. godine, a napustio sam je isključivo zbog muzike. Kada kažeš da hoćeš da ostaviš državni posao, beneficiran radni staž, redovnu platu da bi pevao i svirao za malo para, svi ti kažu "ti si budala". Međutim, ja sam znao da predvidim neke stvari unapred i isplatilo se. Sve što sam želeo se ispunilo, pogotovo sada nakon takmičenja i dve objavljene pesme - ispričao je Dimitrije.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/zvezdegranda

Braća Kazić nova pesma Sećanja

Nedavno su predstavili novu pesmu "Sećanja" koja se svidela svima, a naročito njihovom prošlogodišnjem mentoru.

- Saša nas je pohvalio, pohvalio je i pesmu i u skladu sa tim dao nam je šansu da se još jednom predstavimo i otpevamo je u "Zvezdama Granda" - rekao je Dimiitrije, koji je priznao da se nedavno razveo.

- Trudimo se i zbog našeg sina Andreja, naravno. On je često i kod mene u porodičnoj kući, gledam da mu ništa ne fali.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading