TO NIKOME NIJE JASNO: Miško otkrio kojom MAGIJOM je odveo Zagorca u NBA!

Autor:

Sport

26.04.2022

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rade se nije dugo zadržao preko bare.

TO NIKOME NIJE JASNO: Miško otkrio kojom MAGIJOM je odveo Zagorca u NBA!

Foto: Ilustracija: Shutterstock, Starsport

Jedan od najboljih košarkaških menadžera na svetu Miško Ražnatović otkrio je kako je kapiten Partizana Rade Zagorac pre nekoliko godina završio u NBA ligi.

Zagorac je imao sjajnu sezonu u Megi pre drafta. Mega je osvojila Kup sa mladim i slabim timom, igrala je u finalu ABA lige, pobedila je Budućnost u polufinalu sa Zagorcem koji je imao indeks 40. Bio je veliki interes za njega. Nije bilo tako čudesno, volšebno ili tako god - rekao je Ražnatović gostujući u podkastu "Inkubator".

Republika

Foto: Starsport

Miško Ražnatović

Bila je to 2016. godina, kada su Boston Seltiksi sa 35. pozicije birali Zagorca i odmah ga trejdovali u Memfis Grizlise.

Narednog leta je otišao u Ameriku gde je igrao Letnju ligu za Memfis, zatim je potpisao ugovor, ali je otpušten pred sam start sezone.

Nažalost, ta karijera se nije odmotala kako smo očekivali. Kada nema sjajnu sezonu sada, ljudi ne mogu to da shvate. Savetujem im da pogledaju mečeve iz sezone u kojoj je draftovan i sve će im biti jasno - dodao je Miško.

Republika

Foto: Starsport

Rade Zagorac

Podsetimo, pre kratke epizode u Americi je Zagorac igrao u Megi, a po povratku je sezonu 2017/18 završio u Betisu. Nakon godine u Španiji, stigao je u Partizan čiji je i dalje član.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading