PLEJ-OF SE ŽESTOKO ZAKUVAO: Bruklinove zvezde POMETLANE, Bobi igrao u pobedi Dalasa! Embid propustio ogromnu šansu! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.04.2022

06:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma zanimljivi mečevi odigrani su u doigravanju najjače košarkaške lige na svetu.

PLEJ-OF SE ŽESTOKO ZAKUVAO: Bruklinove zvezde POMETLANE, Bobi igrao u pobedi Dalasa! Embid propustio ogromnu šansu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Kevin Durent

U noći između ponedeljka i utorka odigrane su tri utakmice plej-ofa NBA lige, a od srpskih košarkaša se na terenu našao samo Boban Marjanović.

Njegovi Dalas Maveriksi su kod kuće sa ubedljivih 102:77 pobedili Jutu, a Bobi je odigrao 75 sekundi tokom kojih je upisao po uhvaćenu i izgubljenu loptu.

Mavse je do trijumfa predvodio sjajni Luka Dončić sa 33 poena i 13 skokova, dok je kod gostiju najefikasniji bio Džordan Klarkson sa 20 poena.

Ovom pobedom je Dalas poveo sa 3-2 u seriji.

Ekipa prepuna superstarova, Bruklin Netsi, doživela je debakl, pošto je sa 4-0 počišćena od strane Boston Seltiksa.

U četvrtoj utakmici serije je Boston na strani slavio sa 116:112 i tako je postao prvi tim koji se domogao druge runde plej-ofa ove godine.

Seltikse je do pobede vodio Džejson Tejtum sa 29 poena, a na drugoj strani je briljirao Kevin Durent sa 39.

Na kraju, Filadelfija Seventisiksersi su propustili prvu meč loptu, jer su na svom parketu izgubili od Toronto Reptorsa sa 103:88, pa sada vode 3-2 u seriji.

Paskal Sijakam je sa 23 poena i deset skokova bio najbolji u pobedničkom timu, dok je na drugoj strani prednjačio Džoel Embid sa 20 koševa i 11 uhvaćenih lopti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading