Kaća pokazala LUKSUZNU POZIVNICU ZA VENČANJE: Gobelja i ona će se zakleti na večnu ljubav PRED BOGOM, a pripreme su u toku (FOTO)

Autor:

Zabava

26.04.2022

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Grujić i Marko Gobeljić upriličiće veliko svadbeno veselje za koje uveliko teku pripreme.

Kaća pokazala LUKSUZNU POZIVNICU ZA VENČANJE: Gobelja i ona će se zakleti na večnu ljubav PRED BOGOM, a pripreme su u toku (FOTO)

Foto: ATA Images, instagram

Katarina Grujić pozivnica

 Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić imaće crkveno venčanje 02. juna, a par je počeo da deli pozivnice za svadbu.

Pevačica je na Instagramu podelila stori na kome možemo videti kako izgledaju pozivnice za svadbeno venčanje ovog para. Crvena pozivnica sa zlatnom kićankom samo nagoveštava koliko će sve biti ekskluzivno na dan svadbe.

Foto: instagram

Katarina Grujić, pozivnica za svadbu 

- Pa da počnemo - napisla je Grujićeva u sklopu storija.

Inače, Kaća i fudbaler Crvene zvezde su obavili građansko venčanje krajem avgusta prošle godine, a za mesec dana napraviće veliku feštu, koju je pevačica nedavno najavila.

Venčanje, koje je zakazano za 2. jun, a obaviće se u Hramu Svetog Save na Vračaru, a nakon toga će biti upriličeno u jednom prestoničkom restoranu za više od 500 zvanica.

- Jedva čekam da napravimo svadbu za naše prijatelje, jer smo opštinsko venčanje već upriličili u krugu porodice prošle godine. Kako dolikuje, pripremamo veselje koje će trajati tri dana. Želeli smo da naša ćerka, kruna naše ljubavi, bude deo ovog slavlja i da imamo jednu lepu porodičnu uspomenu - izjavila je Kaća nedavno za Stori.

Foto: Instagram.com

Katarina Grujić i Marko Gobeljić uskoro će imati svadbu

Kaća Grujić se porodila u decembru prošle godine. Ona i Marko su devojčici dali ime Katja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading