Vajvai prvi put u javnosti NAKON SKANDALA: Evo gde se nalazi tiktoker o kojima se danima priča (VIDEO)

Autor: Ognjen Bogdanović

Zabava

26.04.2022

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrija Miliovojević Vajvai prisustvovao je događaju "Gastro Hood", a evo o čemu se radi.

Vajvai prvi put u javnosti NAKON SKANDALA: Evo gde se nalazi tiktoker o kojima se danima priča (VIDEO)

Foto: Privatna arhiva

Tiktoker Andrija Miliovojević Vajvai pojavio se na specijanom događaju i indirektno demantovao neke od navoda o njegovom prebijanju koji su se pojavili u medijima. 

 

Kažu da je Tiktokera prebio takmičar šou programa u kome se okušao kao voditelj, on negira i ludo se zabavlja na Uskršnjem festivalu Gastro hood koji organizuje bivši zadrugar i profesionalni kuvar Milan Janković Čorba u dečijem selu Sremska Kamenica.

Humanitarnom dogadjaju koji je organizovao popularni Čorba, drugog dana Uskrsa, prisustvovali su najpopularniji tiktokeri Branko i Vajvai, mlada pevačica Nina Todorović kao i bivši zadrugari a sada voditelji Red tv Stefan Milošević Panda i Filip Đukić. Ova mlada ekipa pokušala je na sve načine da ulepša praznike korisnicima doma „Dr Milorad Pavlović“. Događaj je bio zatvoren za medije ali smo mi došli u posed fotografija i snimaka. Milan je od kraja rijalitija započeo dokumentarni serijal „Gastro Hood“ koji je do sada u šest epizoda u kuhinji na točkovima otišao širom granica Srbije, kuvao i slušao priče nekih običnih ljudi.

Foto: Privatna arhiva

Andrija Milivojević Vajvai prvi put u javnosti posle skandala

Ono što je posebno privuklo pažnju s obzirom da se domaća štampa bavi spekulacijama ko je prebio tiktokera, a od juče se među imenima našao i jedan od učesnika Idj talent show programa koji je zbog nasilničkog ponašanja diskvalifikovan. Andrija je na svom Instagram profilu negirao da je u pitanju pomenuti takmičar. Na slikama sa samog događaja vidimo da tiktoker nema vidljivih povreda i da mu je druženje sa decom izuzetno prijalo.

Foto: instagram

Andrija Milivojević Vajvai tiktoker


Da li ćemo saznati konačno šta se krije iza cele priče o prebijanju ali i kako su se provela deca, da li je i šta Čorba kuvao, ostaje da pogledamo u epizodi na Youtube kanalu ali i u emisiji Pitam za druga na RED TV-u koja je ovde snimala svoje specijalno izdanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading