Sandra Afrika o manijaku KOJI JE MALTRETIRA: Mojoj sestri je pretio da će joj pobiti decu! Pevačica UZNEMIRENO otkrila sve, momak je utripovao da su zajedno! UŽAS

Autor:

Zabava

26.04.2022

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Afrika progovorila je nakon napada i stresa koji je doživela.

Sandra Afrika o manijaku KOJI JE MALTRETIRA: Mojoj sestri je pretio da će joj pobiti decu! Pevačica UZNEMIRENO otkrila sve, momak je utripovao da su zajedno! UŽAS

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Sandra Afrika

Sandra Afrika pretrpela je napad od muškarca iz Hrvatske, koji je umalo nasrnuo na nju usred restorana. Pevačica je dala izjavu u policiji a taj čovek je uhapšen, zbog čega se folkerka bolje oseća.

- Mrvicu sam bolje nego sinoć. Još uvek sam onako pod utiskom i pod šokom, da kažem.. Sinoć sam morala da popijem tablete da se malo smirim. U principu okej sam, bitno da se ništa meni nije desilo. Fizički sam okej, psihički tu i tamo, ali biće bolje - rekla je Sandra.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Sandra Afrika pevačica

Pevačica je još jednom istakla koliko traje uznemiravanje od strane ovog momka.

- To traje nekih godinu dana unazad. Ja tome nisam naročito pridavala važnosti. Mislila sam "budala, ko budala". Ima ih svakakvih. Ne možeš da reaguješ na svakoga ko ti iza ćoška nešto kaže. Tu su bile jako velike pretnje. Ja sam ga blokirala, on je prtavio druge profile, pa je ponovo slao poruke, maltretirao je, zvao je na telefon mog menadžera Mikišu. Tražio da mu se ja javim, da me čuje. Kada bih ga ja blokirala, zvao je moju porodicu, mojoj sestri je pretio da će joj decu pobiti, ako mu ne da moj broj telefona. Ko god je tagovan sa mnom, on je dolazio do tih ljudi, pisao im poruke - ispričala je vidno zabrinuta Sandra za Blic, te dodala da je dotični umislio da je sa njom u vezi:

- Sada sam okej, uhapšen je. Donekle sam i smirena, trenutno, jer znam da je zatvoren. Al opet oni će ga poslati u Osjek. Tamo će ostati. Ne znam iskreno šta će do kraja sve biti. Ja opet idem u policiju i menadžer moj je dao izjavu i sestra moja i moja drugarica koja je sedela sa mnom u tom restoranu u kom se on pojavio. Mrtav ladan je došao iz Osjeka. Policija ga je pitala kojim povodom je on došao u Beograd. On je rekao da je on sa mnom u vezi i da je došao da se sa mnom pomiri. Dečko nije kako treba, duševni bolesnik. Istripovao je da je sa mnom.

Pevačica je opisala kako je izgledao jučerašnji dan kada se desio napad.

- Juče je to trajalo od 5 popodne do 3 ujutru. Hvala policiji. Teško je bilo samo tog momenta kad sam morala da budem mamac bukvalno tom istom čoveku. Kada mi je prišao on se predstavio ko je, jer ja ga ne poznajem, ne znam kako on izgleda. Kada se predstavio, setila sam se ko je on i rekla sam mu: "Skloni se od stola". Uplašena sam bila. Momci su neki pritrčali, rekli su da se pomerti, to nije ništa vredelo, on se i dalje tu motao po toj bašti, nije hteo da se pomeri. Uputio mi je pretnju da će me ubiti gde god me bude našao valjda naredni. Ja sam rekla da ću zvati policiju. On je nestao u tom momentu. Ja sam zvala policiju. Oni su odmah došli. Dala sam izjavu. Čak ga je i menadžer tog lokala fotografisao.

Foto: printscreen/TVPink

Sandra Afrika o napadu

- Tu sam morala da budem narednih par sati, da kada se on vrati, da bude uhapšen. Inspektori su sve vreme bili tu sa mnom. Tih par sati je stvarno bilo kao večnost. Okretala sam se svaki sekund da vidim gde je on, da li će naići. došao je u jednom momentu. Došao je u jednom momentu, znači poslužila sam kao mamac, on je seo pored mene  u nameri da se on sa mnom pomiri, gde su inspektori tu prišli i rekli su mu da stavi ruke pozadi i to je bilo to.- Imam strah. Ne znam da li će me to proći, ali tog momenta taj njegov pogled koji je bio upućen meni kada su mu stavljali lisice na ruke nikad neću zaboraviti. Dobiće zabranu prilaska meni. Neće moći da pređe granicu, ali svi znamo da ja pevam u Hrvatskoj, Bosni, Crnoj Gori. On i u Hrvatskog ima neke silne kazne i dve godine uslovno, ali to se ništa ne računa nažalost, jer nije tamo ništa prekršio - rekla je Sandra, a oči su joj bile suzne.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Sandru Afriku je napao muškarac

Dobiće zabranu prilaska meni. Neće moći da pređe granicu, ali svi znamo da ja pevam u Hrvatskoj, Bosni, Crnoj Gori. On i u Hrvatskog ima probleme, neke silne kazne i dve godine uslovno, ali to se ništa ne računa nažalost, kada ga vrate tamo, jer nije tamo ništa prekršio. Mislila sam da je bezazleno da će proći. Ne treba dugo čekati, da sam ranije radila neke stvari, ne bi mi sada bilo ovako teško - zaključila je Sandra za pomenuti portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading