Stravična POGIBIJA poznatog SRPSKOG GLUMCA(40) koja je potresla region! U SMRT je odveo sebe i svoju tek PUNOLETNU devojku!

Autor:

Zabava

26.04.2022

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Gavrić doživeo je stravičnu nesreću u kojoj je poginuo.

Stravična POGIBIJA poznatog SRPSKOG GLUMCA(40) koja je potresla region! U SMRT je odveo sebe i svoju tek PUNOLETNU devojku!

Foto: printscreen/youtube.com

Glumac Aleksandar Gavrić rođen je 1932. godine u Beogradu, a 1956. godine je diplomirao na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju. Svoju prvu ulogu ostvario je u filmu ''Potraga'' iste godine kada je diplomirao, a dve godine je igrao u splitskom i zadarskom pozorištu.

Ostao je upamćen po ulozi kapetana Lešika, kao i po ulozi Koste HAdživukovića u filmu ''Marš na Drinu,'' a po njegovom liku je i nastao strip ''Kapetan Leši.''

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Aleksandar Gavrić

Njegov upečatljiv izgled privlačio je veliki broj žena, a reditelji su ga smatrali američkim tipom glumaca koji u to vreme nije najbolje prolazio u Jugoslaviji, te je dobijao manje uloge dobrog momka, što ni njemu nije odgovaralo pa je jedno vreme ugrao samo u Splitu i Zadrugu.

Na vrhuncu svoje slave i popularnosti, poginuo je u svojoj 40. godini u teškom udesu kod Inđije, 6. decembra 1972. godine, a sa njim je bila i njegova devojka Jasmina Lisac koja je imala samo 18 godina, koja je takođe nastradala.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading