Biljana Jevtić se SUPROTSTAVILA Lepoj Lukić zbog SINA, stala na stranu NASLEDNIKA!

Autor:

Zabava

26.04.2022

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Jevtić sukobila se sa Lepom Lukić.

Biljana Jevtić se SUPROTSTAVILA Lepoj Lukić zbog SINA, stala na stranu NASLEDNIKA!

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Biljana Jevtić

Biljana Jevtić godinama uspešno gradi karijeru na našoj javnoj sceni, te kako novo vreme donosi i nove trendove, ali ona ima recept za uspeh, jer kako kaže dobra i kvalitetna pesma uvek ostaju.

Republika

Foto: Republika.rs

Biljana Jevtić o današnjim trendovima

- Kažu da ko peva zlo ne misli, a kvalitet, dobra pesma i pevač u krajnjem slučaju ostaju. Ono što je loše to samo trenutno bude i onda se ugasi, znači nemamo mi pevači nikakvih problema. Mi koji smo tu decenijama smo stekli zavidne karijere, ali na prvom mestu su dobre i kvalitetne pesme koje smo radili. Zahvaljujući njima smo tu gde jesmo svih ovih godina i to je u stvari najveće bogatstvo i pečat naših karijera. Kada imate dobru numeru, onda nema zime - rekla je Biljana u jednoj emisiji, a sa njom se nije složila Lepa Lukić:

Republika

Foto: ATA Images

Lepa Lukić

- Današnji pevači samo klince privlače, nema više ploča, nego samo Jutjub. Pa ne mogu stariji ljudi da slušaju tako, nikada! A kada objave CD ili ploču onda to svako ima u kući - Biljana je demantovala ovo:

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Biljana Jevtić o sinu

- Lepa, moram da demantujem, moj sin na Jutjubu ukuca "Lepa Lukić" i sluša Vaše pesme - otkrila je pevačica što je Lepu iskreno obradovalo.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading