Otkriveno ko je SNAJKA Lidije Vukićević: Sin Andrej pokazao IZABRANICU, svi gledaju u jedan detalj na njenom telu! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.05.2022

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno ko je snajka naše glumice Lidije Vukićević!

Otkriveno ko je SNAJKA Lidije Vukićević: Sin Andrej pokazao IZABRANICU, svi gledaju u jedan detalj na njenom telu! (FOTO)

Foto: ATA Images

Poznati fudbaler Andrej Mrkela je inače sin naše glumice Lidije Vukićević koji je srećno zaljubljen, što i ne krije od javnosti. Naime, sin sportskog menadžera Mitra Mrkele je za svoju izabranicu odlučio da izabere mladu Nađu Ilić, a nedavno ju je i premijerno predstavio javnosti i to na njegovom Instagram profilu. 

 

 

Na fotografiji koju je Andrej objavio na Instagram profilu, njegova izabranica je sakrila lik, ali ono što su svi primetili jeste da je Ilićeva i te kako zgodna i atraktivna devojka, koja ima stil.  Ovaj potez u nepoznato svi su prokomentarisali kao način da pokaže da je konačno našao devojku svog života, a možda i da će sa njom uskoro stati na ludi kamen.

 

 

‒ Nisam bila od majki koje smatraju da je najvažnije svakog dana deci skuvati ručak, meni je bio prioritet da sa njima konstantno razgovaram. Dešavalo se da pričam do ranih jutarnjih sati i, što je najvažnije, na njihovu inicijativu, ne na moju. Srećna sam kad vidim da je taj način vaspitanja dao rezultate i da su izrasli u momke za primer ‒ izjavila je jednom prilikom Lidija Vukićević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading