"Ja sam od onih koji TRPE, pa PUKNU" Nikolina Kovač priznala sve o RAZVODU sa Sašom, o OVOM detalju iz BRAKA je ćutala do sada! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.05.2022

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolina Kovač progovorila je o razvodu.

"Ja sam od onih koji TRPE, pa PUKNU" Nikolina Kovač priznala sve o RAZVODU sa Sašom, o OVOM detalju iz BRAKA je ćutala do sada! (FOTO)

Foto: instagram.com/sasa_kapor_official

Saša Kapor

Bračni par Nikolina Kovač i Saša Kapor važe za jedan od onih parova koji nemaju skandala iza sebe, vode miran i skladan život sa dvoje dece, sinom Nikolajem i ćerkom Nikoletom. Pored svojih uspešnih karijera, Nikolina i Saša su i na privatnom planu ispunjeni. 

 

 

Međutim, svojevremeno se pojavila informacija da u njihovom braku ne cvetaju ruže, zbog čega su bili glavna tema svih spekulacija. Nikolina je sada progovorila o odnosu sa Sašom, te je svojom izjavom zaintrigirala javnost. 

 

 

- U slučaju da ne budemo zajedno nekada, sigurno ćemo dobro funkcionisati (smeh). Deset godina smo zajedno i nekako smo se uhodali vremenom, upoznavali jedno drugo, kao i naše mane i vrline. On je čovek koji eksplozivno reaguje na prvu, a ja sam od onih ljudi koji trpe, pa puknu - rekla je pevačica, prenosi Blic. 

 

 

- Postojala je i doza ljubomore ranije, ali smo već dugo zajedno, pa je sada sve to drugačije. Postoji i dalje, ali u malim količinama, u nekim granicama normale - otkrila je Nikolina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading