Tajnu o Marini Tucaković koju je malo ko zna: Mnogima je promenila život iz korena, a pevač je sada progovorio na šta ga je ona NATERALA! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.05.2022

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kantautorka Marina Tucaković jednom pevaču je promenila život iz korena, on je sada priznao na koji način.

Tajnu o Marini Tucaković koju je malo ko zna: Mnogima je promenila život iz korena, a pevač je sada progovorio na šta ga je ona NATERALA! (FOTO)

Foto: printscreen

Pevač i popularni folker Željko Šašić u svojoj karijeri ima bezbroj hitova koji se i danas traže na mnogim slavljima, a sada je otkrio da je kao mlađi voleo rok muziku, bez obzira što se u njegovoj karijeri opredelio za narodnu, komercijalnu. 

Svi znaju njegovu pesmu ,,Gori more", koju je snimio, kako ističe na nagovor pokojne kantautorke Marine Tucaković

Republika

Foto: Youtube/ RTV Pink Official

Marina Tucaković

 

- Ja sam za Marinu bio jako prikladan mladi pevač, sa glasom i imidžom. Ona je želela da otpevam pesmu gde će da gori more i da se tope planine, a ja da mašem dugačkom, čupavom, kovrdžavom kosom, i to je bio taj spoj - otkrio je Željko.

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJČIĆ

Željko Šašić

 

Iako je život estradnjaka često turbulentan i pun izazova, Željko nakon više od trideset godina karijere za sebe može da kaže da je uspeo, za raziliku od mnogih.

- Uspeo u drugom smislu, sačuvao sam se koliko god sam mogao, nisam loše ispao - rekao je on u jednoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading