Da li je ova uraganka GLAVNI KRIVAC ZBOG RASPADA GRUPE? Novi detalji ŠOKIRAJU

Autor:

Zabava

06.05.2022

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzički sastav Hurricane uskoro će se raspasti, a jedan od članica je navodno izazvala poseban nemir u kolektivu.

Da li je ova uraganka GLAVNI KRIVAC ZBOG RASPADA GRUPE? Novi detalji ŠOKIRAJU

Foto: ATA Images

Uraganke

 Grupa Hurricane se raspala, a o tome govori nedavno saopštenje iz PR tima Sanje Vučić. Ksenije Knežević i Ivane Nikolić, a sada se pojavljuju nova saznanja.

Sve je počelo kada navodno producent Zoran Milinković više nije hteo da ulaže svoj novac u grupu. Kako navodi Kurir, uraganke su pevale najčešće za 300 evra po nastupu, jer im je toliko preostalo nakon odbacivanja svih troškova.

Jedan od razloga je i Ivana Nikolić, zbog koje su se Sanja i Ksenija navodno bunile.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Ivana Nikolić je napravila haos u grupi?

Naime, Nikolićeva je prilikom tezgi tražila od Sanje i Ksenije da pevaju s njom, zato što je slabiji vokal, te ne može sama da iznese delove u pesmama.

 Vučićeva i Kneževićka su smatrale da nije korektno da i one pevaju za 300 evra, koliko je dobijala i Ivana, koja je najviše igrala i pravila šou, već da zaslužuju više.

 Sanja i Ksenija navodno od početka saradnje nisu podnosile Ivanu, a kulminacija je nastala nakon što im je Nikolićeva gorenavedeno tražila na nastupima.

Foto: ATA Images

Hurricane grupa nastupa do septembra

U prilog tome da je u poslednje vreme vladala loša atmosfera među njima, je i činjenica da je ovaj trio nedavno u samo jednom mesecu imao tri nastupa zbog čega se Sanja Vučić žalila da je zaradila samo 900 evra, što je malo, s obzirom na to da je ugovorom bila u obavezi da gostuje u raznim emisijama i mestima, pa se bunila. Sanja već duže vreme smatra da bi kao solo pevačica zarađivala mnogo više novca, navodi pomenuti medij.

Foto: Aleksandar Bocan/Nemanja Pajcic

Sanja Vučić nastupaće solo

Podsetimo, u saopštenju koje je izneo PR tim srpske grupe, stoji sledeće:

- Nakon petogodišnje uspešne saradnje, koja je ove godine dostigla vrhunac, dužni smo da obavestimo javnost i medije o novinama u našem produkcijskom timu i daljim aktivnostima! Naime, članicama grupe Hurricane - Sanji Vučić, Ivani Nikolić i Kseniji Knežević u septembru mesecu ove godine ističe ugovor o poslovnoj saradnji, pa smo zajednički doneli odluku da ga ne produžavamo budući da se isti ne uklapa u nove poslovne planove našeg tima, ali svake od njih ponaosob. U znak zahvalnosti prema fanovima svih uzrasta, publici uopšte i velikom interesovanju, u pripremi je organizacija oproštajne turneje o kojoj će mediji i javnost biti na vreme obavešteni, a koja može biti održana do novembra.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading