NOVI CUNAMI SA ISTOKA! Zvezda dovodi IDEALNO POJAČANJE, totalna ANESTEZIJA za Delije!

Autor:

Sport

06.05.2022

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je udarna vest kako u Srbiji, tako i u Rusiji!

NOVI CUNAMI SA ISTOKA! Zvezda dovodi IDEALNO POJAČANJE, totalna ANESTEZIJA za Delije!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde tokom meča sa Rendžersom

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić lansirao je pravu "bombu" najavom da bi aktuelni prvak Srbije mogao da angažuje proslavljenog ruskog napadača Artema Dzjubu, a iako se u prvi mah to činilo nerealnim, kako vreme odmiče rastu šanse da golgeter završi na stadionu "Rajko Mitić".

Bivši reprezentativac Rusije Aleksandar Mostovoj odlučno je odbacio tu mogućnost, ali tekst tamošnjeg "Sport ekspresa" nosi naziv "Crvena zvezda je idealna opcija za Dzjubu".

U njemu su nabrojani benefiti koje bi gorostasni napadač ostvario transferom u klub iz Ljutice Bogdana, a navodi se da bi ponovo imao opciju igranja Lige šampiona, uz saradnju sa vrhunskim stručnim štabom predvođenim Dejanom Stankovićem. Dodaje se da, s obzirom da napušta Zenit, je sigurno bolje da Dzjuba igra za tim koji se bori za titulu i igra Evropu, nego da "tavori" u ekipi iz sredine tabele ruske Premijer lige.

Stoga, Rusu je poslata jasna poruka da pakuje kofere i leti za Srbiju, te da ga ovde čeja sjajan doček od strane "bratskog naroda".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Poruka Rusa Dzjubi - potpiši za Zvezdu

Da li će Dzjuba na kraju obući crveno-beli dres, videćemo na leto, ali Delije nemaju dilemu - stvarno bi bio idealan za špic našeg najtrofejnijeg kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Gagula

06.05.2022 09:05

Kad stize MEDVEDEV