PROCURILI JEZIVI DETALJI: Pretili mu SMRĆU! Zvezdin golman PREBIJEN nakon što je uhvatio sestru ZAKLJUČANU sa NAPADAČIMA!

Autor:

Sport

05.05.2022

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogroman skandal u Beogradu.

PROCURILI JEZIVI DETALJI: Pretili mu SMRĆU! Zvezdin golman PREBIJEN nakon što je uhvatio sestru ZAKLJUČANU sa NAPADAČIMA!

Foto: Starsport

Mladi 17-godišnji golman Crvene zvezde Stefan Marinković prebijen je na proslavi rođendana u jednom beogradskom restoranu koji se nalazi u sklopu tržnog centra, a sada su se pojavili detalji incidenta.

Stefan je u utorak uveče sa sestrom od tetke S. Đ. bio na jednom rođendanu, gde je na kraju dobio batine od huligana.

Republika

Foto: Starsport

Dragan Mladenović

Direktor Omladinske škole Crvene zvezde Dragan Mladenović je takođe prokomentarisao incident.

Kako je preneo "Kurir", Marinković je u jednom trenutku shvatio da je njegova rođaka već neko vreme odsutna, pa joj je zato poslao poruku, ali odgovora sa druge strane nije bilo. Tada je Stefan naslutio da nešto nije kako treba, a u to je postao siguran kada mu je stiglo nekoliko odgovora u kojima njegova sestra nije krila da je uznemirena.

Čuvar mreže šampiona Srbije je tada počeo da traži sestru svuda, a onda je naišao na zaključanu prostoriju. Tada je nogom udario vrata kako bi ih otvorio, a kada mu je to uspelo video je da se u prostoriji nalazi ona sa tri nepoznata momka.

Stefan je tada uhvatio rođaku za ruku i izveo je iz prostorije, a nepoznati momci su skočili sa kauča i zaleteli se na njega. Odmah su počeli da ga udaraju i šutiraju. Nesrećni golman i S. Đ. su došli do lifta, ali su nasilnici krenuli za njima.

Republika

Foto: Republika

Stadion "Rajko Mitić"

Tada su uspeli da dođu do parkinga, gde se huliganima priključio i muškarac od 30-ak godina, koji je Stefanu pretio da će ga ubiti. Mladi golman je tada pustio sestru i krenuo je da beži, ali su ga napadači stigli i počeli su da ga tuku bez milosti.

Udarali su ga rukama i nogama po celom telu, ali i glavi, pa su mu čak izvukli kaiš iz pantalona kojim su ga takođe šibali. Tada su pokušali da ga gepekuju, ali je Marinković uspeo da se otrgne i da pobegne u obližnji park u kom je naleteo na muškarca i ženu koji su mu pružili pomoć.

Oni su u dali telefon da pozove roditelje i policiju, koja je sa Hitnom pomoći ubrzo stigla na lice mesta. Stefan je tada prevezen u Urgentni centar gde mu je pružena lekarska pomoć.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading