NOVOPAZARCI GRME: Žele da nas izbace iz lige!

Autor:

Sport

05.05.2022

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čula se i njihova strana.

NOVOPAZARCI GRME: Žele da nas izbace iz lige!

Foto: Starsport

Detalj sa utakmice Novog Pazara i Crvene zvezde

Novi Pazar je zbog nameštanja utakmica kažnjen sa deset miliona dinara, kao i uslovno sa oduzimanjem šest bodova.

Generalni sekretar FK Novi Pazar Fikret Međedović u izjavi za Informer prokomentarisao je ovakvu odluku.

Očigledno je da Fudbalski klub Novi Pazar nekome smeta, jer je izvesno da će naš klub, na osnovu rezultata, forme i igre koju naši fudbaleri pružaju, obezbediti opstanak u Super ligi, pa ovakvim postupcima odredjeni pojedinci žele da nas spreče ka tom uspehu. Mi jednostavno ne znamo na šta da se žalimo, pa tražimo da se obelodane dokazi i pojedinci koji su navodno učestvovali u nelegalnim radnjama - rekao je Međedović i dodao:

- Pošteno je da se otvoreno kaže da istupimo iz lige i mi ćemo to uraditi, a ne na ovaj način da nas izbacujete. Glupo je da troštimo novac budžetskih sredstava grada i sponzora, ako smo već ovako nepoželjni i da je bolje da se sredstva usmere u druge svrhe, rekao je Međedović za Informer i dodao da je izrečena kazna ustvari 20 odsto godišnjeg budžeta kluba. Naš budžet je jedan od najmanjih u Super ligi, pa je jasno da se i na taj način Fudbalski klub Novi Pazar želi zaustaviti i ujedno mu otežati budući rad i funkcionisanje - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading