Cecina SNAJKA bez BRUSA u ULTRA VRELOM izdanju: Bogdana Rodić prvi put nakon POROĐAJA, isplivao snimak kako izgleda! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.05.2022

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdana Rodić Ražnatović pokazala je kako izgleda nakon porođaja, svi su oduševljeni njenim izgledom!

Cecina SNAJKA bez BRUSA u ULTRA VRELOM izdanju: Bogdana Rodić prvi put nakon POROĐAJA, isplivao snimak kako izgleda! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Bogana Rodić Ražnatović, supruga boksera Veljka Ražnatović je nakon rođenja sina Željka Ražnatovića odlučila da na društvenim mrežama bude manje aktivna od sestre Bojane Rodić, koja je sada objavila video s njom i sve oduševila.

Republika

Foto: instagram.com

Bogdana Rodić i Veljko Ražnatović Instagram

 

Naime,na snimku vidimo mladi par Ražnatovića sa sinom, Veljko koji drži Bojaninog sina kojeg je dobila sa Mirkom Šijanom i Bogdanu koja u naručju drži malog Željka.

 

Podsetimo, sestre Rodić iz Titela su u centar pažnje došle kada se Bogdana udala za Veljka Ražnatovića i postala Cecina snajka. Od tada je njihov život na društvenim mrežama, a i van njega pod budnim okom javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading