Njega ste svi VIDELI, a ne znate da je on SIN Seke Sablić: Glumica je samo jednom pričala o NASLEDNIKU, ove reči razaraju srce, a ovako Stefan danas izgleda! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.05.2022

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin proslavljene glumice Seke Sablić danas je uspešan i ostvaren gospodin, a evo kako on izgleda!

Njega ste svi VIDELI, a ne znate da je on SIN Seke Sablić: Glumica je samo jednom pričala o NASLEDNIKU, ove reči razaraju srce, a ovako Stefan danas izgleda! (FOTO)

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

seak

Naša proslavljena glumica Jelisaveta Seka Sablić retko kada priča o privatnom životu, gotovo nikada ne govori o sinu Stefanu, koji je ugledni pozorišni reditelj. Inače, Stefan danas ima 45 godina, diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti, a postdiplomske studije je nastavio na univerzitetu u Tel Avivu. 

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Seka Sablić

 

U javnosti ga ne viđamo često, a potpuno je posvećen porodici i sinu Leonu. Jedna od omiljenih srpskih glumica više puta je istakla da joj je unuk najveća radost, a u nedavnom intervjuu rekla je da je on „njen serotonin“ u ovom neizvesnom korona vremenu.

Republika

Foto: Facebook.com printscreen

Sin Seke Sablić, Stefan Sablić biografija

 

 Mnogo volim unuka, videćemo da li će naslediti glumački dar od mene. Šarmantan je i veoma duhovit. Kada ga pitaju da li ćeš biti talentovan na baku, odgovori: „Ne, biću valentolog“ ‒ našalila se Seka.

 

 

Sa velikom ljubavlju i ponosom govori i o sinu:

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Seka Sabli glumica

 

‒ Ja sam veliki profesionalac i mislim da Stefan ide istim putem. Veoma je ozbiljan, verujem da će postati odličan zanatlija. Trudim se da se ne mešam, mada ga možda potajno špijuniram i kontrolišem. (smeh) Ali i on ima mnogo poverenja u mene, pa se ne ljuti ako sam ponekad malo agresivna i dosadna. Sasluša sve šta kažem, a odluke su na njemu - istakla je glumica tada.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading