Barbara dala ULTIMATUM Laziću, tek mu slede PROBLEMI sa POLICIJOM? Otkrivamo DETALJE Lazićevog pomirenja sa pevačicom, OVO mora da ispuni da bi mu dala drugu šansu!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

30.04.2022

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za portal Republika.rs oglasila se Ivka numerolog, koja nam je otkrila šta je ono što poznatom folerku Darku Laziću sleduje.

Barbara dala ULTIMATUM Laziću, tek mu slede PROBLEMI sa POLICIJOM? Otkrivamo DETALJE Lazićevog pomirenja sa pevačicom, OVO mora da ispuni da bi mu dala drugu šansu!

Foto: Instagram.com

Pevač Darko Lazić nedavno je uhapšen, zbog prekoračene brzine, nakon čega se pokazalo da je pozitivan na test narkotika. U vidno alkoholisanom stanju Lazić je prevezen u policijsku stanicu, a mi smo se našli na licu mesta i zabeležili njegov izlazak, što možete videti u snimku ispod. 

 

 

Međutim, ono što je šokantno, jeste da je Lazićev problem uočila i poznata numerološkinja Ivka, koja je za novogodišnji intervju ispričala da popularnog folkera čeka neka ozbiljnija stvar, koja može da ga liši pokretljivosti. No, pored toga, nedavno je isplivalo na videlo da Lazić hitno mora otići na operaciju, zbog problema sa ramenom koje je zadobio nakon nesreće koja ga je zadesila za volanom još pre nekoliko godina. 

 

 

- Darko, u februaru, recimo ne bi trebalo da seda za volan, ne vidi se tragično, ali se vidi nešto što bi ga usporilo u narednih šest meseci, ne savetujem mu sedanje za volan. Ja sam rekla da njemu stoji i treći brak, neka žena, koja će mu roditi dete, mislim da je to Barbara, ja sam negde predvidela, da će ona ostati u drugom stanju i da će biti zajedno, on će dobiti još jedno dete i to mislim da je dečak - priča Ivka za Republika.rs. 

No, nakon raskida sa Barbarom Bobak, Ivka se oglasila za naš portal i otkrila nam šta je ono što njima stoji zapisano u zvezdama i da li će doći do pomirenja. 

 

 

- Vrlo specifičan numerološki spoj, tu postoji ljubav, oni su u principu jedan karmički spoj, to nikako nije dobro, taj karimički spoj, sudbina je jedno, a to je da su trebali da se sretnu, a karma je jedan nedovršen odnos iz prošlog života, koji donosi sada puno svađa, nekih loših momenata. Međutim, ovo je veza koja je bazirana na velikoj fizičkoj privlačnosti i strasti, to je okej, to je u redu kada je veza takva, ali malo im je april bio u broju devet, što znači da je moralo da dođe do prekida, ali između 15 i 25 maja imaju veliku šansu za pomirenje. Ona je njemu dala ultimatum da se promeni, on je dobra duša, ali on ima svoje ispade, gde kada je nervozan napravi problem, misleći da će rešiti, a ispadne još gore od onoga što se zapravo dešava. Dakle, on je neko u suštini vrlo miran, njegov numerološki broj je miran, jeste u nekom momentu osetljiv i da pukne kao tempirana bomba, ali Barbara je slična njemu... Ja kada sam pričala za vaš portal, ja sam i rekla da će imati slabije psihomentalno zdravlje, ali me verovatno nije ni čuo, pa je to uradio. To se desilo samo zbog aprila, da je bio maj, ne bi to tako bilo, niti bi ona njega ostavila, niti bi se oni posvađali, niti bi seo za volan u takvom stanju. On ne voli da ga neko stiska i vezuje, a ona mu je dala ultimatum, on ne voli nagle promene, one lične, ona misli da može da promeni. 80% stoji njihovo pomirenje, ona je jako mlada, ali mudra i zna da će se teško promeniti, ali neka zvezde odrade svoje, ja navijam za njih, prvo zato što je ljubav, pa i privlačnost, a zvezde i planete ukazuju da će do toga doći. Darko očigledno ne sluša, ali Darku isti ovaj slučaj stoji između 4 i 24 juna stoji isto ovaj problem - govori Ivka za Republika.rs. 

Šta nam je još Ivka ispričala možete pogledati u video intervjuu u nastavku teksta. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Inna

30.04.2022 12:07

U startu promasila...kako treci brak sa Barbarom kad covek samo do sada ozenio Anu Sevic.Marinu nikad ni pred maticara ni pred oltar odveo nije niti bilo koju drugu do sada.Tako da ima jos on ,,staza,,do 3 braka