Uroš Živković je u noći HAPŠENJA bio sa Darkom Lazićem: Svako kroji svoju SUDBINU!

Autor:

Zabava

30.04.2022

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Živković progovorio o Darku Laziću i hapšenju.

Uroš Živković je u noći HAPŠENJA bio sa Darkom Lazićem: Svako kroji svoju SUDBINU!

Foto: ATA Images

Prašina nakon hapšenja Darka Lazića se ne smiruje, a Uroš Živković koji je te večeri bio sa njim, govori da mu je žao svega što se dogodilo njegovom kolegi.

Republika

Foto: Republika.rs

Darko Lazić uhapšen

- Jako mi je krivo zbog Darka, mi smo se videli to veče, ali ja sam bio jako kratko video sam ga i otišao, ne znam šta se posle dešavalo - rekao je Uroš za Grand Online, koji je demantovao navode da su nedavno on i Darko imali fizički okršaj:

Republika

Foto: Republika

Uroš Živković o Darku Laziću

- Baš mi je krivo zbog njega, ali svako sam kroji sudbinu. On je odrastao čovek, ima i decu i najbolje zna šta treba da radi. Ja mu želim sve najbolje i da izađe iz ovoga što jači i da se opameti - iskren je bio pevač.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Uroš Živković o alkoholu i vožnji

Kako kaže Uroš, on ne voli da vozi i pije, te savetuje sve da to ne rade.

- Ja ne vozim auto kada popijem. Imam svog vozača koji me vozi na nastupe, a kada izađem, hvala Bogu postoji safe driver, bolje je to da platite nego da sutra plaćate neke kazne ili završavate u policiji. Ja volim i da izađem i da popijem, ali mi je najbitnija bezbednost i sutra može da se desi da niste krivi u saobraćaju, ali ako ste popili automatski ste vi krivi. Sve što može da se plati ako će da vam sačuva život, nije skupo,

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading