Hejli Biber progovorila o STRAVIČNOM MOŽDANOM UDARU koji doživela! Bila sam uplašena, ODUZELO mi se telo i nisam mogla da GOVORIM!

Autor:

Zabava

30.04.2022

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hajli Beiber progovorila je o moždanom udaru koji je imala pre mesec dana.

Hejli Biber progovorila o STRAVIČNOM MOŽDANOM UDARU koji doživela! Bila sam uplašena, ODUZELO mi se telo i nisam mogla da GOVORIM!

Foto: instagram.com

Manekenka Hejli Biber, inače supruga pevača Džastina Bibera u martu ove godine je hitno hospitalizovana zbog manjeg moždanog udara koji je doživela, a sada je na svom Jutjub kanalu govorila o svom iskustvu i onome što je preživela.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Hejli Biber

Hejli je otkrila i da je imala operaciju srca, odnosno, da je imala zahvat zatvaranja otvora na srcu koji mogu dovesti do moždanih udara kod mladih, te dodala da je sve prošlo u najboljem redu i da se oporavlja od svega.

- Osećam veliko olakšanje zbog toga što smo uspeli sve da rešimo i što mogu da se odmaknem od ovog stvarno strašnog perioda i nastavim da živim svoj život - rekla je Hejli i otkrila da je ustanovljeno da je uzrok svega krvni ugrupak koji je dospeo u mozak i izazvao prolazni ishemijski napad.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Hejli Biber o moždanom udaru

- Radili smo dublje testiranje i pronašli su mi PFO. Srce se obično pri vlaženju zatvori samo od sebe, ali moje nije - otkrila je u videu, a PFO je opisala kao preklop između desne i leve komore srca.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Hejli Biber o zdravstvenim problemima

Ovo nije prvi put da je Hejli govorila o svom iskustvu, te je već u martu objasnila šta joj se dogodilo.

- Sedela sam za doručkom sa svojim suprugom kada su započeli simptomi nalik na moždani udar i odvezena sam u bolnicu. Otkrili su da sam imala vrlo mali krvni ugrušak u mozgu, što je uzrokovalo nedostatak kiseonika, ali moje telo se oporavilo samo od sebe, i to u roku od nekoliko sati - napisala je Hejli u martu i dodala:

 

 

- Iako je ovo definitivno bio jedan od najstrašnijih trenutaka kroz koje sam ikad prošla, sada sam kod kuće i dobro mi je. Jako sam zahvalna svim neverovatnim lekarima i medicinskim sestrama koji su se brinuli o meni! Hvala svima koji su nam se obratili sa lepim željama i brigom, te za svu podršku i ljubav.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading