MOBILNI TELEFONI NA KROVU ZATVORA! Šokantna vest trese region: DVE PRETPOSTAVKE SU I IGRI, ALI I DALJE NEMA OBJAŠNJENJA "KAKO"!

Autor:

Vesti

30.04.2022

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na krovu Istražnog zatvora u Spužu pronađena su četiri mobilna telefona, koja je, najverovatnije, ispustio dron, rečeno je Vijestima iz više izvora iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS).

MOBILNI TELEFONI NA KROVU ZATVORA! Šokantna vest trese region: DVE PRETPOSTAVKE SU I IGRI, ALI I DALJE NEMA OBJAŠNJENJA "KAKO"!

Foto: eStock/printscreen

Prema tim informacijama, mobilni telefoni pronađeni su u dva zamotuljka, a nadležni utvrđuju kada su “doleteli” na krov pritvorske jedinice.

Telefone je pronašao radnik koji je popravljao krov i o tome je obavestio službenike Istražnog zatvora.

- S obzirom da su bili natopljeni vodom, pretpostavlja se da su tu od ranije, kada smo osujetili pokušaje pojedinaca da dronom ubacuju telefone pritvorenim licima - rekao je jedan od sagovornika lista.

Republika

Foto: printscreen

 

Drugi izvor Vijesti rekao je da su telefoni najvjerovatnije greškom ispušteni na krov, odnosno da je neko slabo navodio dron.


- Nije isključeno da su bili namenjeni nekom od članova kotorskih klanova čije sobe su na poslednjem spratu, odmah ispod krova. Nejasno je, ipak, kako su promakli službenicima koji rade na karauli - rekao je taj izvor.

Iz UIKS-a objašnjavaju da je dron nadletao spuške bedeme pre oko pola godine i da su tada sumnjali da je reč o pokušaju donošenja nedozvoljenih supstanci ili predmeta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading