MILAN REKAO "DA": Kostic TRLJA RUKE, gotov TRANSFER LETA u Ajntrahtu!

Autor:

Sport

28.05.2022

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub iz Frankfurta završio veliki posao i sigurno će mu ovaj potpis značiti u borbi u Bundesligi i grupnoj fazi Lige šampiona.

MILAN REKAO "DA": Kostic TRLJA RUKE, gotov TRANSFER LETA u Ajntrahtu!

Foto: Tanjug/AP

Igrači Ajntrahta sa peharom Lige Evrope

Fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta osvojili su Ligu Evrope i naredne sezone igraće u u grupnoj fazi Lige šampiona.

U letnjem prelaznom roku najveći fokus biće na Filipu Kostiću, ali ukoliko ostane, Srbin će imati sa kim da igra u redovima bundesligaša.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Filip Kostić

Nemački klub završio je veliki posao pošto je iz Milana otkupio norveškog krilnog napadača Jensa Petera Haugea (22) za 12.000.000 evra, uz četvorogodišnji ugovor.

Podsetimo, ofanzivac je došao letos u tim Olivera Glasnera na pozajmicu vrednu dva miliona evra, a na 38 utakmica u svim takmičenjima postigao je tri, a namestio dva gola.

 

 

Jens Peter Hauge iznenada je došao do fudbalskih visina. Norvežanin je u dresu matičnog Bodo Glimta praktično sam dobio Milan, a onda su roso-neri reagovali i kupili ga za 4.800.000 evra.

Ipak, na San Siru nije ispunio očekivanja, ali deluje da se snašao u gradu na Majni i sigurno će sa Filipm Kostićem predstavljati odličan tandem u ofanzivi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading