ITALIJA NA NOGAMA: Velikan ostao bez Sergeja, OTKRIVENO gde Srbin sigurno NE IDE!

Autor:

Sport

17.05.2022

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mauricio Sari, trener Lacija govorio o sudbini iskusnog veziste kojeg trenira u redovima nebesko-plavih pred letnji prelazni rok.

ITALIJA NA NOGAMA: Velikan ostao bez Sergeja, OTKRIVENO gde Srbin sigurno NE IDE!

Foto: Tanjug/AP

Vezista Lacija Sergej Milinković-Savić

Reprezentativac Srbije Sergej Milinković-Savić sinoć je predvodio Lacio kao kapiten u utakmici protiv Juventusa i postigao je gol u 96. minutu za izjednačenje od 2:2 u Torinu i tim pogotkom nebesko-plavi su obezbedili kvalifikacije za Ligu Evrope.

Mnogo se govori o sudbini iskusnog veziste pred letnji prelazni rok, a Mauricio Sari, trener Rimljana otkrio je gde nekadašnji fudbaler Vojvodine i Genka sigurno neće igrati, ako ode sa Olimpika.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mauricio Sari, trener Lacija

- Lotito mi je rekao, da, ako Sergej ode, a ni to nije lako, neće igrati u Seriji A - razočarao je Sari navijače Juventusa koji su se nadali da bi naš as mogao da stigne kod Dušana Vlahovića.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Klaudio Lotito, predsednik Lacija

Podsećanja radi, Sergej Milinković-Savić prva je želja prema navodima evropskih medija Pari Sen Žermena, a za njega su zainteresovani i pomenuti Juventus, kao i Mančester junajted.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading