VLAHOVIĆ DOBIJA DRUŠTVO: Još dva SRBINA za novi Juventus!

Autor:

Sport

16.05.2022

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi napdač u novoj sezoni neće biti sam, naravno ako klub iz Torina dogovori transfere dvojice naših fudbalera.

VLAHOVIĆ DOBIJA DRUŠTVO: Još dva SRBINA za novi Juventus!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Fudbaleri Juventusa nekako su izvukli sezonu pošto su obezbedili grupnu fazu Lige šampiona, ali prvi put od 2011. godine nisu osvojili nijedan trofej.

Ipak, Masimilijano Alegri ostaće trener kluba iz Torina, a kako prenose italijanski mediji, dostavio je sportskom sektoru imena od četiri pojačanja za letnji prelazni rok.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Masimilijano Alegri

Na spisku je očekivano Pol Pogba, Anhel di Marija i dvojica srpskih fudbalera - Sergej Milinković - Savić i Nikola Milenković.

SMS je prva želja Pari Sen Žermena i alternativa u Mančester junajtedu, a cena koju Lacio traži za vezistu je 80.000.000 evra, s tim što "stara dama" to želi da smanji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sergej Milinković-Savić

Kada govorimo o Blekiju, štoper Fjorentije je prirodna zamena za kapitena i legendu tima Đorđa Kjelinija, ugovor mu ističe naredne sezone i posao bi za manje od 30.000.000 evra mogao da bude dogovoren.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikola Milenković

Što se ostale dvojice tiče, Pogba bi morao da smanji zahteve jer Juve ne želi da mu da platu od 15.000.000 evra koju ima na Old Trafordu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Pol Pogba

Čini se najlakši posao je sa Di Marijom pošto će na kraju sezone postati slobodan igrač, a prihvatio je jednogodišnji ugovor od belo-crnih.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Anhel di Marija

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading