RASTANAK KOSTIĆA I FRANKFRUTA? Progovorio jedan od NAJUPUĆENIJIH!

Autor:

Sport

19.05.2022

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac odavno se nalati na meti evropskih velikana...

RASTANAK KOSTIĆA I FRANKFRUTA? Progovorio jedan od NAJUPUĆENIJIH!

Foto: Tanjug/AP

Duel Tavernijea i Kostića

Filip Kostić, reprezentativac Srbije i ofanzivni levi bek Ajntrahta iz Frankfurta u sredu uveče došao je do najvećeg uspeha u karijeri pošto je sa nemačkim klubom osvojio Ligu Evrope. 

Kragujevčanin je bio asistent kod izjednačujućeg gola "orlova", a potom je i u četvrtoj seriji penala bio precizan sa bele tačke.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Euforija je u gradu na Majni, obezbedili su plasman u Ligu šampiona, ali se uveliko priča o odlasku našeg asa iz tima u kojem je od leta 2018. odigrao 170 utakmica i postigao 33 gola.

Ipak, Oliver Glasner, trener Ajntrahta veruje da utakmica protiv škotskog velikana nije bila poslednja za Filipa Kostića u dresu ekipe iz Frankfurta.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Ne, ja ne mislim tako. Još ima godinu dana ugovora sa nama. Razgovarali smo na terenu posle utakmice, ali vam neću otkriti o čemu. Ne mislim da mu je ovo bila poslednja utakmica u klubu - rekao je austrijski stručnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading